2777
2789
عنوان

خواستگارم رفت و پشت سرشم نگاه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 111 پست
لااقل شمااجبار میکردی طرف خودت را آرام میکردی منظورم مادرته دیگه اگرم یک درصد ان و خانوادش راضی بودن ...

بخاطر تفاوت دین راضی نمیشد 

حتی ی هفته طول کشید تا شماره رو بدن برای قرار خواستگاری.

اشتباه کردم ک فکر کردن مادر ایشون از جریان ما از اول خبر داره و کمک میکنه پسرش سر و سامون بگیره و دلسوزی میکنه و با حرفاش مادر منم آروم میکنه . برعکس با اینکه اون آقا تک تک ارتباط ما رو با مادرشون درمیون گذاشته بودن، با این حال اومدن حتی ب من محل ندادن چ برسه ب حمایت از من و پسرشون.

سادگی کردم فک کردم کاری رو ک اون آقا نمیکنه، خانوادش کمک میکنن و انجام میده.

بیشتر خودش تصمیم گیرنده بود یا خانوادش؟

والا میگفت مستقلم و ... ولی تحت تاثیر خانوادش بود . 

حتی دختر قبلی رو ک میخواست،خانوادش مخالف بودن و حتی نرفتن خواستگاری .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دین اون چیه؟ این موضوعات قبل از جلسه رسمی باید حل می‌کردید خودتم باید مادرتو می‌پختی و همچین ایشون م ...

خیلی با مادرم صحبت کردم، و از اون آقا هم خواهش کردم اگر صحبت دین شد خیلی وارد جزئیات نشن و خیال مادرم رو راحت کنن ک قرار نیس من وارد دین اونا بشم یا اینکه از دین اونا ضرری ب من میرسه ولی خب اصلا جوری نشد ک من میخواستم . 

حتی راجع ب عروسی اون آقا نگران بودن چون مجلس اونا مختلطه و مادرشون گفته بود نگران نباش من حلش میکنم .

منم ساده ، گفتم چ مادر خوب و دلسوزی .

بعد مادرش اومد و گفت اولا باید وارد دین ما بشه ثانیا عروسی قاطی هست و اگر جدا دوس دارین میشه عروس حنابندون بگیره برا فامیلاش و لباس عروس بپوشه!!!

من خیلی احمق بودم و هستم ‌ . 

چطور فک کردم وقتی پسره کاری نمیکنه،خانوادش کاری میکنن؟!😭

والا میگفت مستقلم و ... ولی تحت تاثیر خانوادش بود . حتی دختر قبلی رو ک میخواست،خانوادش مخالف بودن و ...

پس زیاد پیگیر نباشید. 

مردی که تو این سن یکی دیگه واسش تصمیم میگیره قطعا برید زیر یه سقف به مشکل می‌خورید.

منطقی تصمیم بگیرید 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

2805
قطعا مادرش مخش رو زده و منصرفش کرده... اگه برگشت محلش نده چون این زندگی زندگی نمیشه چون تجربه مشابهت ...

دم شوهرت گرم ولی عجب ادمهایی بودن چه حرفایی زدن دقیقا چیزایی گفتن ک همسرت منصرف کنن

مادرم اصلا دنبال خونه نبود،بخاطر بحث دینی ک مادر ایشون آورد وسط و عروسی رو هم گفت قاطی هست و ... خود ...

اوه ب ننه ی خواستگار. مدهب اینا چ ربطی داره مامانت خوب کرده اصلا باید مستقیم بهش میگقت بفرمایید ب سلامت😵‍💫