2777
2789
عنوان

خواستگارم رفت و پشت سرشم نگاه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 111 پست

حرف مامانت خنده دار بوده

مگه معامله ست ک من دختر میدم شما خونه بده؟

منم جای اونا بودم میرفتم پشت سرم رو نگاه نمیکردم 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا همینن به چی دلخوش کردی ما احساس مصرف میکنیم ذره ذره آب میشیم اونا عادی و نرمالن ما مثل شمع واقعا آب میشیم و تهش خودمونم از دست میدیم اونا مثل سنگن حتی خراشم بر نمیدارن

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

2805

عزیزم اول که باهاش دوست شدی شرایطش رو ندیدی که خونه نداره؟ طی این سه سالم ندیدی که بعد مجبورش کردی بیاد خواستگاری؟ خانواده خودت رو نمیشناسی؟ اگر رار بود مادرت چنین شرطی بذاره که میدونی اون نداره چرا اصرارش کردی بیاد؟

آیا ایشون مجبورت کرد سه سال صبر کنی؟

دوست عزیز مسئولیت تصمیمات خودت رو بپذیر

مادرش گذاشته گفت ک ناراضی بود

خب وقتی سه سال با طرف دوستی لابد شرایطشم میدونی دیگه..شاید توقع داشته جلو مادرش وایسه بخاطرش

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

عزیزم ملت با هزار چرب زبونی خواستگار نگه میدارن با پنبه سر میبرن اون وقت مادرت زده زیر کاسه کوزه و به اونا هم برخورده

مطمئن باش نظر مادرا رو این ماجرا تاثیر زیادی داره و نظر پسره رو چرخونده از اینکه نتونه تو خانواده تو پیش مادرت احترام و عزتی داشته باشه

باید از قبل مادرت رو اماده می کردی

سیاست مادر عروس یه چیز دیگه ست

عجب 
خب همینه دیگه وقتی ۳ سال خودشو معطل کرده بعدم مجبور کرده این بگیر نیست مشخصه

اره اسی کلا از اول اشتباه کرده بخاطر سه سال دوستی بعدش بخاطر اجبار پسره هم فکر کرده چون انقد اصرار می‌کنه مهریه و خرج خاصی نداره دختره و دیده مادرش درباره خونه اینا حرف زده پا پس کشیده 

مردا همینن به چی دلخوش کردی ما احساس مصرف میکنیم ذره ذره آب میشیم اونا عادی و نرمالن ما مثل شمع واقع ...

امضاتو خوندم ..جادو شدی هاا ..من شنیدم درمانش سوره بقره و نماز حضرت فاطمه است اونم تا وقتی ک درست شه مشکلت ..حرز امام جواد هم بگیر ....‌

شرطای عجیب نزارید ...پسر مردم گناهی نکرده می خواد ازدواج کنه...مدام بحث مالی میشه مگه میخواد چیزی بخره..اگر هم خیلی هم از قوانین ضد زن می ترسید حق و حقوق قانونیتون رو بگیرید مثل حق طلاق و خروج از کشور و اینا ...

به زور مجبورش کردی بیاد خواستگاری. انتظار داری با رفتار مادرت  از خدا خواسته فرار نکنه؟

باید به مادرت میگفتی بذار خر از پل رد بشه .، بعد بقیه حرفها 

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
2810