2777
2789

سلام خانوما ما با شوهرم ۱۰ ماه جدا  زندگی میکنیم تاپیک های قبلیم هست دخترم ۵صالشه نمیزارن ببینمش پسرمم که ۸ سالشه یادش میدن میرم مدرسه اش میدیدمش  می‌گفت نیا نمی‌خوام یادش میدن منم دوشنبه عصبی شدم به پسرم گفتم دیگه نمیام ببینمت  برو تو باش بابا و اون مامان جدید که بابات میگه برات میخواد بگیره منم میرم بابای جدید پیدا میکنم بعد رفته به شوهرم گفته بعد فرداش یه شماره نوشته تو کاغذ داده دست پسرم هرکاری داشته به این زنگ بزن پسرم برداشته زنگ زده بیا منو خودت ببر با سرویس نمیام مدیر مدرسه میگه من گوش میدادم میگه به پسرت گفت مامانت امروز اومده پسرت هم  گفت نه مامان امروز  نیومده  بعد از ظهر هم من داشتم میرفتم سرکار دیدم منو دید ماشین نگه داشت الکی جلوی خونه ماذرشوهرم بعد الکی صندلی ماشین تمیز می‌کنه بعد دید من نگاه نمیکنم گوشی رو برداشت مثلا من صحبت میکنم بعد زود گذاشت زمین مثلا میخواست بازم برم به پاهاش بیوفتم بعد منم محلش ندادم مثلا با دوستم حرف میزدم  با کلی  خنده رد شدم انکار نه انکار من اینو ندیدم بعد الان ۳ روز نرفتم مدرسه پسرم موندم چیکار کنم این ها درست بشن به خودشون بیان اینم بگم شوهرم از همه جا منو بلاک کرده مخصوصا اینیستاگرام ۲روز پیش با پیچ دومش اومده منو فالو کرده موندم چیکار کنم کمکم کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واقعا

اره دیگه مشخصه

ولی نمیخواد غرورشو زیر پاش بذاره و اول باشه

منتظره تو عکس العمل رو شروع کنی اول

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بله جفتتون باهم لج کردید

من خیلی بهش التماس کردم رفتم جلوی مدرسه بهش گفتم گفت نه باید یه بار طلاق بگیریم بعد که سرت به سنگ خورد درست شدی منم شرط دارم قبول کردی بعد 

فرداش رفتم دوباره التماس کنند. ماشین بست به صورتم رفت منم دیگه محلش نمیدم

اره دیگه مشخصهولی نمیخواد غرورشو زیر پاش بذاره و اول باشهمنتظره تو عکس العمل رو شروع کنی اول

من خیلی بهش التماس کردم رفتم جلوی مدرسه بهش گفتم گفت نه باید یه بار طلاق بگیریم بعد که سرت به سنگ خورد درست شدی منم شرط دارم قبول کردی بعد 

فرداش رفتم دوباره التماس کنند. ماشین بست به صورتم رفت منم دیگه محلش نمیدم

1403/09/01 | 10:54

0 نفر لایک کرده اند ...

من خیلی بهش التماس کردم رفتم جلوی مدرسه بهش گفتم گفت نه باید یه بار طلاق بگیریم بعد که سرت به سنگ خو ...

بازم محلش نده ولی بچتو دخالت نده توو بحثاتون 

اگ اونم دخالت داد بهش تذکر بده 

بگو هر چی بینمون هست پسرمون نباید اسیب ببینه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2810