2777
2789
عنوان

تردید بین خواستن نخواستن بچه

175 بازدید | 27 پست

ی بار دوست دارم باز تردید دارم مدتی اقدامم باردار نشدم ،از یه چیزی میترسم نمیدونم چیه ولی یه چیزی این وسط مانع میشه ک از ته دلم بخوام

اون چیزی ک ازش میترسی رو من میدونم

وضع امروز همه ی ماست ک با این فرمون داریم میشیم کره شمالی ولو بسیار داغونتر

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه همینن میترسن

خب ترسم داره پر از ناشناخته هاس

اگه صبور و مهربون و عاقل هستی بیار!!

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

2805

منم همینم منتها من ب خاطر این وضع مملکت میترسم هر سال میگم سال بعد سال بعد ک بیشتر سروسامون میگیریم نسبت ب پارسال باز همه چی سر ب فلک میکشه و نمیشه قدم از قدم برداشت ولی دیگه میخوام کم کم ب فکرش باشم🙁

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بچه دار شدن بزرگترین مسأله زندگی هر شخصیه،مثل ماشین خریدن نیست که بعداً مدلشو دوست نداشتی عوضش کنی یا خسته بشی بگی اصلا نمی‌خوام میفروشمش...

لطفاً و خواهشا همه جوانبش رو بسنج و در آماده ترین حالت روحی و روانی اقدام کن

حتما دلیلی داره یا ترس از شوهرت داری که مبادا نتونید با هم کنار بیاید یا از خودت می‌ترسی که مبادا از پس بچه داری بر نیای و مادر خوبی نباشی .

به هر حال تا مطمئن نشدی اقدام نکن 

پشیمونم که ۲ تا دسته گل رو به دنیا آوردم و از پسشون بر نیومدم

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
بچه دار شدن بزرگترین مسأله زندگی هر شخصیه،مثل ماشین خریدن نیست که بعداً مدلشو دوست نداشتی عوضش کنی ی ...

چی بگم عزیزم میدونی مشکل من اینه بارداری اول کلی ظول کشیذ ب راحتی باردار نمیشم ،میترسم سنم بره بالا پشیمون بشم

2810