2777
2789
عنوان

سلام خانم ها کمکم کنین شوهرم خسته ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 47 پست
من بهش گفتم میگه تو نیستی ما تو ارامشیم نمی‌خوام و کلی از طایفه فرستادم میگه آنقدر آدم فرستادم من حس ...

اختیار نداره

ولی دوستت داره و زندگیش رو

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نمی‌خوام پدرش به خواستش برسه میگه برو سر پسرم شکایت کن مهریتم قسطی تمام

شکایت چیه درخواست طلاق توافقی که شکایت نیست من این راهو رفتم بخدا اونطور که فکر میکنی نیست اونجا کمک میکنن آشتی کنید 

بهترین دین انسانیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختیار ندارهولی دوستت داره و زندگیش رو

نه دوستی دارم نه خانواده درست حسابی آنقدر تنهام نمی‌دونم چیکار کنم فقط فکرم به این رسید که ول کنم همون جوری بمونه نمی‌دونم چیکار کنم خودش بیاد جلو و از این کارا دست برداره

2805

از طریق پسرت وارد شو

تو هم زندگیت رو دوست داری

پس تلاشت رو بکن

برو پسرت رو ببین

بگو توهم اگ دوسم نداشته باشی من ک از همه بیشتر دوستون دارم

نمیتونم نبینمت

هم تورو هم ابجی تو هم باباتو

شماها تموم زندگی من هستین

ولی باباتو نمیدونم منو دوسم داره یانه

همین کافیه

منتظر عکس العمل باباش بمون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نه دوستی دارم نه خانواده درست حسابی آنقدر تنهام نمی‌دونم چیکار کنم فقط فکرم به این رسید که ول کنم هم ...

ی خورده صبوری کن

وقتی کسیو نداری

پشتی نداری

همین زندگیت رو بساز

اونقدرا داغون نیست ک نتونی بسازیش

سعیتو بکن لااقل فردا حسرت نمیخوری ک کاش تلاشمو میکردم

خیلی از زندگیا ی جایی ب بن بست میرسه ولی باز درست میشه

اگر شوهرت پاپیش گذاشت

توهم کوتاه بیا

دست بالا نگیر

بگو خودت خوب میدونی اولویت من تو و بچه هامی

از همه چی مهمتر بدا من زندگیم هست

اما زندگی من و تو

تو هم نباید بذاری نظرات دیگران روی زندگی ما تاثیر بذاره

هر کسی ی ایراداتی داره

جلو پدرومادرت بگو چشم این میکنم اون میکنم ولی خبرشو برا من نیار

نه دل اونا رو خراب کن نه خونه خودتو

باید زرنگ باشی و بدونی بچه هات هررررررجا ک باشن بازم تو خونه خودشون رئیسن و راحتن نه تو خونه دیگزان حتا پدر بزرگ

یکم زبون نرم بگیر بری سر زندگیت

[QUOTE=361325101]نه دوستی دارم نه خانواده درست حسابی آنقدر تنهام نمی‌دونم چیکار کنم فقط فکرم به این رسید که ول کنم هم ...[/QUOTدرکت میکنم من چهارسال بچه هام ندیدم ی هفتس خبردادن دخترم ب رحمت خدا رفته خیلی سخته خیلی 

بعد شیش ماه خودبخود مریض شده هرکجا بردم خوب نشدتااینکه ده سالش شد این ی هفتس ب رحمت خدارفته روانی شد ...

خیلی سخته واقعا خدا برات مرهم باشه صبرت بده عزیزم ، فرشته کوچولوت جاش پیش خدا آمنه و‌درآرامشه ولی می‌دونم دل تو بی قراره ...

خیلی سخته واقعا خدا برات مرهم باشه صبرت بده عزیزم ، فرشته کوچولوت جاش پیش خدا آمنه و‌درآرامشه ولی می ...

فداتبشم سخته خدا داغ فرزندو ب مادر نشون نده توهم ان شالله خدابهترین هارو سرراهت قراربده

2810