2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی بین منو جاریم فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 44 پست
حتما جاریتم زنگ میزنه ک اونم زنگ میزنهمیدونه ازش بدت میادک اینجوریهخب توهم بهش بزنگ و محبت کن اگ دوس ...

من قبلآ همیشه زنگ میزدم الان اون زنگ نمیزنه منم نمیزنم الان اصلا به من زنگ نمیزنه فقط به شوهرم زنگ میزنه شما باشید زنگ می‌زنید بهشون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلآ همیشه زنگ میزدم الان اون زنگ نمیزنه منم نمیزنم الان اصلا به من زنگ نمیزنه فقط به شوهرم زنگ م ...

چرا اینجوری شد؟ بحثی بینتون شد؟ 

نه من اگ یکی محبتو دوستیمو نادیده بگیره و براش مهم نباشم کلا کنار میزارمش و ناخودآگاه میلی بهش ندارم ک برم سمتش

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
2805
راضی ام هر روز بره خونه جاریم یا جاریم بیاد خونش. ولی دست از سرمن بردارن. منتهی جاریم ماهی یکبار یا ...

دقیقا فقط به رابطشون با پسر ربط داره.

مادرشوهر منم برادر اخری رو خیلی دوست داره، خودشو برای خودش و زنش شهید میکنه

چرا اینجوری شد؟ بحثی بینتون شد؟ نه من اگ یکی محبتو دوستیمو نادیده بگیره و براش مهم نباشم کلا کنار می ...

نه بخدا هیچ بحثی نشده از اولم اینطوری بود.فقط به شوهرم زنگ میزنه 

ببخشید یه سوال داشتم عمل دیسک سنگینه به منم گفتن عمل کن اما میترسم چقد باید استراحت کنه بعدش و مراقبت و اینکه معذرت میخوام برای دستشویی خودش بعد عمل میره یا لگن باید براش بگیرن؟ببخشید بابت سوالها

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
نه بخدا هیچ بحثی نشده از اولم اینطوری بود.فقط به شوهرم زنگ میزنه

خب ولش کن هروقت دیدیش محترمانه رفتار کن 

ولی برات مهم نباشه کیو بیشتر دوس داره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
دقیقا فقط به رابطشون با پسر ربط داره.مادرشوهر منم برادر اخری رو خیلی دوست داره، خودشو برای خودش و زن ...

انقدر دلم برای شوهرم میسوزه. خیلی رک تو روش میگه اگه بخوام جایی قسم عزیزی و بخورم میگم فلانی(برادرشوهر بزرگم). الانم میخوان خونشونو بفروشن واسه برادرشوهرم یه خونه بخرن. اونوقت ما چه خون دلی سر خونه خریدن خوردیم پول عروسی و وام و قرض و اینا تونستیم بخریم که هنوزم قسطش برامون خیلی سنگین. اونا هم پولاشونو عروسی گرفتن و بقیشم گل و عرق و تریاک و خوشگذرونی بدون اینکه زحمتی به خودشون بدن

آره منم هر بار میگم تهش دعوا میشه و همه چی بر علیه خودم میشه آخرش هم میگه تو حساسی

شوهرم باعث شده مادرش اصلا به من اهمیت نده یک بار بهش نمیگه اخه زنم چیکارت کرده که بینشون فرق میزاری

ببخشید یه سوال داشتم عمل دیسک سنگینه به منم گفتن عمل کن اما میترسم چقد باید استراحت کنه بعدش و مراقب ...

نه خواهش میکنم دوهفته باید اصلا بلند نمیشد بعد دوهفته کم کم بلند شد وتو خونه راه می‌رفت باید تا دو ماه از پله نیاد بره 

شوهرم باعث شده مادرش اصلا به من اهمیت نده یک بار بهش نمیگه اخه زنم چیکارت کرده که بینشون فرق میزاری

حالا فکر می‌کنی بگه درست میشه؟ اسم حساس بودن و بچه بودن هم روت میزارن و کلا لج میکنن

نه خواهش میکنم دوهفته باید اصلا بلند نمیشد بعد دوهفته کم کم بلند شد وتو خونه راه می‌رفت باید تا دو م ...

ممنون عزیزم

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
2810