2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی بین منو جاریم فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا فقط به رابطشون با پسر ربط داره.مادرشوهر منم برادر اخری رو خیلی دوست داره، خودشو برای خودش و زن ...

اره بخدا مادر شوهرم اون دوتا پسرشو بیشتر از شوهر من دوست داره شب. روز قربون صدقه شون میره

2805

بعضیا منفعتشون هر جا باشه همون جا رو میچسبن به اون طرف محبت میکن اینو با 35 سال سن میگم من زنگ میزدم به مادرشوهرم اما چی محبت و توجهش و به به چه چهش برای اون بود چرا چون بابای جاریم جلوی زندان رفتن برادرشوهرمو گرفت...سر همین بود حالا چون خیلی خودشیرینی هم میکرد اما خب برادرشوهر دیگم همه کارش بود و خونه ماشین به نامش میزدن خانواده ی شوهرم 

ای بابا چی بگم خب اونم مریضه طبیعیه کسیکه هواشو داره بیشتر دوست داشته باشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
محبت یه پیرزن مریض برای چیته به درک که دوستت نداره و فرق می‌ذاره اتفاقا بهونه خوبیه برای این که کارا ...

بخدا آنقدر حرص میخورم به شوهرم میگم اینم طرف مادرشو میگیره 

همه کارشون شوهر من انجام میده اونارم بیشتر از این دوست دارن

معمولا همینجوریه

اونیکه بیشتر دوسشون داره کمتر محبت دریافت میکنه

ولی تو دخالت نکن تو رابطشون هرچی باشه بچشونه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
انقدر دلم برای شوهرم میسوزه. خیلی رک تو روش میگه اگه بخوام جایی قسم عزیزی و بخورم میگم فلانی(برادرشو ...

مامان منم فرق میزاره ها ولی خیلی سعی میکنه، نامحسوس باشه.

ولی مادرشوهرمنم اصلا پنهون نمیکنه.

فقط یه خوبی داره، کلا با شوهر من سر سنگین و رسمی، اصلا اصلا تو زندگیمون دخالت نداره.

حتی در حد یه درد دل کردن مادرانه و ....اصلا باهامون کاری نداره، 

مامان منم فرق میزاره ها ولی خیلی سعی میکنه، نامحسوس باشه.ولی مادرشوهرمنم اصلا پنهون نمیکنه.فقط یه خو ...

نه متاسفانه کلا سرش تو زندگیمون. درد و دل و مشکلاتشم واسه شوهرمه😂😂مادرشوهرت یک هیچ جلوعه

2810