2777
2789

مادرشوهرم بین منو جاریم فرق میزاره بخدا به زور میرم خونشون آنقدر ازش بدم میاد ولی جاریم آخر هفته ها میره اونجا شبم میونه جاریمم آنقدر با سیاسته میگه من نمیرم خونه مادرم میام به مادر شوهرم کمک کنم آخه مادرشوهرم دیسک کمر داره عمل کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

راضی ام هر روز بره خونه جاریم یا جاریم بیاد خونش. ولی دست از سرمن بردارن. منتهی جاریم ماهی یکبار یا دوماهی یکبار میره. کلی هم باهم دعواشون شده بازم مادرشوهرم پروانه وار دورش میگرده. چون اون پسرشو به قول خودش یجور دیگه دوست داره. ولی از اونور دست از سرمنم برنمیداره انقدر میگه بیا بیا. وقتی هم میرم تیکه بارونم میکنه با اعصاب داغون برمیگردم😂

اخه همیشه به جاریم زنگ میزنه تاحالا نشده یک بار به من زنگ بزنه احوال پرسی کنه

حتما جاریتم زنگ میزنه ک اونم زنگ میزنه

میدونه ازش بدت میادک اینجوریه

خب توهم بهش بزنگ و محبت کن اگ دوس داری دوستت داشته باشه،،، انتظار داری اونی ک بزرگتره اول بهت بزنگه؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

عزیزم فک میکنم بستگی بخود ادم داره نمیگما خدای نکرده تو توجه نمیکنی بهشون ولی نهایت کمکی ک میتونی بکنی رو بکن

مادرشوهر منم همیشه اصرارداره من برم پیششون ولی یبارم نشده ب جاریم بگه بیاد

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

عزیزم شما هم ی روز  ایشون آخر هفته میره شما دوشنبه برو اگه شاغل نیستی ب کمکی بده ی احوال پرسی کن برگرد 

بالاخره محبت محبت میاره 

ایشونم جای مادرت کاری نداره 

اخه همیشه به جاریم زنگ میزنه تاحالا نشده یک بار به من زنگ بزنه احوال پرسی کنه

بنظرم نباید واست مهم باشه

اینو در نظر بگیر که جاریت بجای اینکه بره خونه ی مادرش میره اونجا به اون کمک میکنه

اتفاقا بنظر من جاریت با سیاست نیست اگر واقعا اینکارو کرده

عروس هرچی کمتر بره خونه ننه شوهر و ببشتر مثل ِ مهمونا رفتار کنه و مرزها رو حفظ کنه در اخرش بیشتر بهش احترام میذارن من باشم خودمو زیر کار و این چیزا نمیندازم اصلا که عروس خوبه باشم

خوب جاري شما حتی شده با سیاست و دروغ باعث علاقه مادرشوهر شده چیزی که تو شما حتما ندیدن

بعدش نمیشه برای کسی تعیین کرد چه کسی و دوست داشته باشه چه کسی و نداشته باشه

شما اگر محبت و علاقه مادر شوهر و میخوای بهتره روش تو عوض کنی 

2810