2777
2789
عنوان

فکر کنم باردارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3700 بازدید | 189 پست
[QUOTE=361310869]این یعنی بچه خدا خواسته هست ، مبارکت باشه ،ان شااله قدمش پر خیر برکت باشه براتون هی ...

نگران نباش ، اون به مرور میپذیره، زوج های جوونی که ناخواسته  باردار میشن اوایلش حس  های عجیب و غریب و ترس میاد سراغشون ،ولی بگذره موهبت خدا رو میپذیرن

نه چندان دور خودت و شوهرت عاشق فندوقتون میشین

میه من بچه نمیخام هیچوقت اگرم بخام بچه دار شم ۱۰ سال دیگه اینا

بهش بگو نیست کم سن وسالی بزار یه ده سال دیگه بگذره بشی ۴۰ ساله بعد بچه دار که شدی به جای اینکه بگه به جون بابام بگه به جون بابابزرگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سهل انگاری از جانب همسرت بوده حالا میگه سقط کن؟معلومه که براش مهم نمیشه چون فقط داره به بدن تو آسیب ...

دوتا جاری دارم دوتاشون باردار نمیشن یکیش ۴ ساله یکیش ۱۶ ساله حالا من زرتی باردار شدم

وای چرا فک کردم سرکاریه... حس ششم عجیبی دارم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2805
فقط میگه سقط از دیشب کلی براش توضیح دادم میگه فقط سقط من بچه نمیخام ۱۰ سال دیگه

بگو اوکی حالا که میخوای سقط شه من با دارو تو خونه سقط نمیکنم یه پزشک پیدا کن اینکارو انجام بده تحت نظرش باشم که البته سقط غیرقانونیه و سخت بشه همچین کسی پیدا کرد هزینشم که برو بالای20تومن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
بگو اوکی حالا که میخوای سقط شه من با دارو تو خونه سقط نمیکنم یه پزشک پیدا کن اینکارو انجام بده تحت ن ...

میگه نمیخام همش بریم دکتر بیایم کسی ببینه یه آمپول میگیرم میدیم یکی میزنه تموم میشه میره

میه من بچه نمیخام هیچوقت اگرم بخام بچه دار شم ۱۰ سال دیگه اینا

دیدم که طرف به اسرار شوهرش سقط کرد گفته سنم بالاست ،بعد از سقط چه بیماریهایی که نگرفت ،بیماری لاعلاج گرفت و حالا بعد از چند سال آرزو داره باردار بشه، درصورتی که چند سال پیش به بهانه سن بالا سقط کرد

گناه او بچه ،پدر و مادر رو میگیره و تقاص پس میدن

پس توکل به خدا کن و حرف سوهرت رو گوش نده ، بگو اگه خدا نخواست و خودش سقط شد مشکلی نیست ولی سقط نمیکنم

دیدم که طرف به اسرار شوهرش سقط کرد گفته سنم بالاست ،بعد از سقط چه بیماریهایی که نگرفت ،بیماری لاعلاج ...

مبگه اوکی نکن بروو خونه بابات بخدا گفتم گفتم بهش من حس خوبی دارم بهش گفت باشه  ببرش خونه بابات

نمیخاد همش میگه سقط امروزم گفت میرم دنبال امپول

اون به زور که نمیتونه تو رو مجبور به زدن آمپول یا استفاده قرص کنه ، از موضع ضعف خارج شو، خواهش میکنم ،دوست من چقدر شوهرش اصرار به سقط داشت و خودش کوتاه اومد ،الان هم گناه مرگ بچه خودش گردنشه هم بیماری سختی که گرفته ، خدا بهش رحم کنه و از گناهش بگذره

2810