من نمیخامش شوهرم نمیخواد میگه اگر توم بخای من نمیخام الان بچرو باید سقطش کنی ولی من بهش حس خوب دارم تو تنهایی باهاش حرف میزنم ولی نمیخامش چون هنوز هم سنم کمه هم اینکه منو شوهرم تازه ۲ ماهه ازدواج کردیم و زوده چیکار کنم بنظرتون چجوری سقطش کنم با زعفرون اوکی میشه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یه روزی شرایط شما رو داشتم دقیقا ماه بعد از ازدواجمون متوجه بارداریم شدم و ۱۸سالم بود و خیلییییی ناراحت بودم و حتی برا سقط دکتر هم رفتم ولی دکتر یه حرفی زد و گفت ممکنه سقط کنی و دیگه بچه دار نشی به خاطر این حرف دکتر منصرف شدم و نگهش داشتم
از اون روز ۱۳سال گذشته و من فقط همون یه بچه رو دارم و دیگه هم باردار نشدم حتی با ای وی اف بدون هیچ دلیل پزشکی
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
پاره شده وامونده میخاستم قرص بگیرمهمسرم نزاشت گفت با یدفعه که آدم باردار نمیشه
سهل انگاری از جانب همسرت بوده حالا میگه سقط کن؟معلومه که براش مهم نمیشه چون فقط داره به بدن تو آسیب میرسه آدمی که بچه خودشو گردن نمیگیره پس فردا سقط کردی و به سختی باردارشی هزار بار سرکوفتشو میزنه بهت
خیلی سنت کمه ولی دیگه کاریه که شده بنظرمن نگهش دار سقط خیلی سخته من تجربشو داشتم میگم نکن تا دم مرگ رفتم چه روحی چه جسمی