2777
2789
عنوان

فکر کنم باردارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3534 بازدید | 188 پست
سلام پس بگو من کی باردار میشم و دختر یا پسر

نماز استغفار عالیع، کلا، ۱۰دقیقه وقت لازمه براش

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361311925]نمیدونم بخدا نمیدونم [/QUOT 

عزیزم تجربه نداری شاید. از حرف شوهرت زودی بترسی کوتاه بیای ولی نزار سقط کنه بچه دنیا بیاد عاشقش میشه 

سنت کمه شاید دیگه باردارنشی تو خانواده شوهرت هم سابقه نازایی هست 

وسیلهات جمع کن برو خونه بابات بگو من دوسش دارم سقط نمیکنم 

خدا خیر اون دکتر بده🥹 خیلی خوشحالم برات. هرکسی این شانسو نداره واقعا

اره واقعا 

روزی که رفتیم دکتر مامانم قبل از ما رفته بود داخل و با دکترصحبت کرده بود که ما رو منصرف کنه 

دکتر هم اول راههای سقط رو بهمون گفت وادرس داد که از کجا امپول بگیریم بعد طبق حرفایی که قبلش مامانم بهش زده بود این حرفو زد که ممکنه دیگه باردار نشی 

چند ماه بعدش مامانم گفت که چیکار کرده بوده 

با اینکه یکی دارم ولی همش ناراحتم برا تک فرزندی دخترم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
2805
مگه گناه کردم که استغفار کنم چه ربطی داشت من سوالم چیز دیگه ای بود

مگ ائمه گناهکار بودن،، یکسر توبه میکردن؟؟؟؟  منظورم این بود بجا اینک ذهنتو درگیرکنی،، نماز استغفار عالیه،، هرکس خونده برای اولاد، نتیجه دیده.... باخودتم نمبدونی چن چندی عزیزم.. چ ربطی ب گناه داش

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اره واقعا روزی که رفتیم دکتر مامانم قبل از ما رفته بود داخل و با دکترصحبت کرده بود که ما رو منصرف کن ...

چه جالب

غصه نخور عزیزم. حتما حکمتی بوده که شما یه بچه داشته باشی وگرنه میشد که همین یه دونه هم نباشه و خدا میخواست میشد که چند تا بچه هم داشته باشی. مطمئن باش خیریتی تو تک فرزندی بچه شما هست. 

اره فقط یهو ناخواسته شد

ناخواسته یعنی چی؟امكانش صفره ایناهمش بهونست اگر خدا رو‌میشناسی بدون که عزیزم من گناهه و شماقاتل محسوب میشی  واینو بدونید که ممکنه بعد هررابطه ی محافظت نشده یه انسان تشکیل بشه پس یا رابطه رو‌کنسل کنیدیاازروش جلوگیری سفت وسخت استفاده کنید