2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا مشکل مربوط به اعصاب باشه اگه هومیو پاتی می‌شناسین بد نیست یه چند ماه بره.

هر دکتری بگی رفته متخصص های مختلف .یکیشون میگه بخاطر رنین و وزن بالاشه .ولی این سالها وزنش بالا بوده یهو توچند ماه اینجور شد

لایک نکنید .توروخدا 
بله خیلی

خسته نباشی .براهمینه سیستم بدنتون بهم ریخته اینم خیلی قهوه خورده اون اواخر حالش بد میشد باقهوه الان یه لیوان چای نمیتونه بخوره دیگه

لایک نکنید .توروخدا 
2805
هر دکتری بگی رفته متخصص های مختلف .یکیشون میگه بخاطر رنین و وزن بالاشه .ولی این سالها وزنش بالا بوده ...

من اشتهامم صفر شده وشبا پانیک میشم ومیرم درمونگاه که من نفسم نمیاد اونا هم ملی چکاب وازمایش میگن عصبیه ولی من میدونم یه مشکلی هست اصلا نفس عمیق نمیتونم بکشم یکی میگفت عوارض واکسن هاست

برو همونجا که تایپ میکنی گزینه وسطی را بزن میبردت تو گالری بعد بفرس

میترسم خودش بیاد توسایت عکس ازمایش خودشو ببینه .عددهارو میگم الدسترون ۱۵۴ 

رنین ۸۰ 

نومتانفرین ۳۸۰

وی ام آ  ۸

دی اچ ای آ۳۳۴

لایک نکنید .توروخدا 
من قهوه رو لیوانی میخوردمالان باید چیکار کرد?

باید همزمان پیش متخصص قلب بری برای اکو .اورولوژی برای کلیه جواب هارو ببری برای متخصص داخلی 

لایک نکنید .توروخدا 
ینی الان عفونت داره ریش ؟ یا عوارض بعد ازدرمانه ؟

از من که عوارضش بعد از حدود ده سال هنوز باهامه و گاهی تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
میترسم خودش بیاد توسایت عکس ازمایش خودشو ببینه .عددهارو میگم الدسترون ۱۵۴ رنین ۸۰ نومتانفرین ۳۸۰وی ا ...

ما به سه چیز مشکوکیم 

اول کلیه و انسداد کلیه توسط یه غده 

دوم بیماری قلبی عروقی 

سوم غده ادرنال

حتما بگو اب زیاد مصرف کنه

باید همزمان پیش متخصص قلب بری برای اکو .اورولوژی برای کلیه جواب هارو ببری برای متخصص داخلی

یه سوال ذهنمو مشغول کرده 

چرا شما تو بیشتر تاپیکاتون همیشه از بیماری شخص دیگه ایب تعریف میکنید 

همیشه میگید یه نفر  یا فلانی 

خواستم بپرسم خودتون بیمارید میخواهی کسی نفهمه؟؟؟جریان چیه

یه سوال ذهنمو مشغول کرده چرا شما تو بیشتر تاپیکاتون همیشه از بیماری شخص دیگه ایب تعریف میکنید همیشه ...

اول که این کار تجسسه وسوال درستی نیست نحوه تاپیک زدن هرک س س به خودش مربوط میشه ..دوم بیماری اطرافیانمه وبرام خیلی مهمه .سوم فکر نمیکنم کاردرستی باشه تاپیکای دیگرانو چک کنید 

لایک نکنید .توروخدا 
ما به سه چیز مشکوکیم اول کلیه و انسداد کلیه توسط یه غده دوم بیماری قلبی عروقی سوم غده ادرنالحتما بگو ...

کلیه ورگ هاش سونوگرافی رنگی شده وکاملا سالم بوده .فقط توی اکو دیواره قلب بصورت خفیف ضخیم نشون داده ممکنه دکتری که اکو کرده مهارت کافی نداشته وجواب اکو اشتباه باشه ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 
یه سوال ذهنمو مشغول کرده چرا شما تو بیشتر تاپیکاتون همیشه از بیماری شخص دیگه ایب تعریف میکنید همیشه ...

بلخشید منم دقیقا تو همون شرایطم ورفتم تورژانس کلیه هام رو ازمایش وسونو کردن عکس قفسه سینه گرفتن نوار قلب گرفتن و سی تی اسکن شکم با تزریق همه جی سالم بود جز انزیم کبد دو برابر بود alt  که گفتن مبدت چربه اما دوازده روزه نفسم بالا نمیاد انگار پشتم گیر میکنه ونمیتونم هیچی بخورم خیلی میترسم😭

2810