margrit مدیر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 15200 عنوان یه پسر جوون تنگی نفس داره هرچی دکتر میره خوب نمیشه خواهش میکنم کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 50 پست فشارخونش ۱۳ .مدتها قهوه میخورده ولی اون اواخر باخوردنش تپش قلب و فشار خون میشده قطع کرده .ازمایش کلیه داده فقط رنینش بالا بوده لایک نکنید .توروخدا دیروز | 08:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
margrit مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 15200 یه سوال ذهنمو مشغول کرده چرا شما تو بیشتر تاپیکاتون همیشه از بیماری شخص دیگه ایب تعریف میکنید همیشه ... یعنی این کامنتی که گذاشتی کاملا نشون میده چقدر روانت مشکل داره .انقدرم روت زیاده میگی جریان چیه 😂 لایک نکنید .توروخدا
عامررخان عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1454 یعنی این کامنتی که گذاشتی کاملا نشون میده چقدر روانت مشکل داره .انقدرم روت زیاده میگی جریان چیه 😂 ممنون از اینکه جوابمو اینجوری دادی ازت هم انتظاربیشتر نمیرفت با کسی که با دلسوزی جواب ازمایشتو میده اینجوری برخورد کنی برات متاسفم
عامررخان عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1454 بلخشید منم دقیقا تو همون شرایطم ورفتم تورژانس کلیه هام رو ازمایش وسونو کردن عکس قفسه سینه گرفتن نوار ... شما ویتامین سی را یک هفته شروع کنید روزی یکبار ۱۰۰۰ سی سی
margrit مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 15200 ممنون از اینکه جوابمو اینجوری دادی ازت هم انتظاربیشتر نمیرفت با کسی که با دلسوزی جواب ازمایشتو میده ... قرار نیست چون جواب دادی روتوهم زیاد کنی .هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم مینشینه . لایک نکنید .توروخدا
عامررخان عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1454 قرار نیست چون جواب دادی روتوهم زیاد کنی .هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم مینشینه . اخه هی از قول کسی میگی یه بنده خدایی مریضه منم شک کردم تو همه تاپیکات مرتب میگی یه نفرمریضه یه نفرمریضه مردم میفهمند
margrit مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 15200 اخه هی از قول کسی میگی یه بنده خدایی مریضه منم شک کردم تو همه تاپیکات مرتب میگی یه نفرمریضه یه نفرمر ... خب بتوچه بیا مجازاتم کن عجب ادم گیری هستی .پناه برخدا .مردم میفهمن ؟ مگه دارم دزدی میکنم ؟ مالتو خوردم مریض داریم درب در دنبال درمانیم .به ادم بیکار و فضول هم باید جواب پس بدیم ؟ علومه عقل نداری . لایک نکنید .توروخدا