2777
2789
شاید از کیسه صفراشم باشهدکتر متخصص ببراگه طب سنتی‌ها رو قبول داری یه طب سنتی خوبم پیدا کن ببر

عزیزم درخواست دوستی دادین کارم داشتین ؟

لایک نکنید .توروخدا 
تپش قلب قبلا داشت الان دیگه نداره .اکو هم داده گفتن خوبه همون روز که اکو داده دکتر گفته کمی ضربان قل ...

ببین منم همه ی این راه رورفتم اسکن ریه اندوسکوپی نوارقلب اسکن مغزهمه چی هیچی نبودجزثپش قلب دراخربخاطرشوک عصبی گذشته داشتم اینجوری شدم احساس می‌کردم نفسم پشت کمرم گیرکرده ازته نمیتونستم نفس بکشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببین تو ازمایسس الدسترون هم داره یا نه عددشو برام بگو بعدشم حتما حتما بهش بگو قرص ویتامین c جوش ...

اره الدسترون هم بود نرمال بود پیدا کنم عددشو ؟

لایک نکنید .توروخدا 
2805
ببین منم همه ی این راه رورفتم اسکن ریه اندوسکوپی نوارقلب اسکن مغزهمه چی هیچی نبودجزثپش قلب دراخربخاط ...

این چند ماهه اینجور میشه کسی هم نداره خیلی نگرانشم 

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم چیزی نیست احتمالابخاطرفشارهای روحی وعصبی اسپاسم عضلانی گرفته اگه تپش قلب داره حتمابره دکتراعصا ...

سلام منم دقبقا عین همین مورد شدم تاپیکامو ببینید میفهمید 

من چهارده روزه نفس میکشم گیر میکنه پشتم واشتهام صفره وضربان وفشار بالا چندین بار چکاب وسونو وعکس رفتم تو این دو هفته میگن سالمی واینا عصبیه یا اسپاسم عضلانی دارم دیوانه میشم هیچی نخوردم تو این دو هفته  

سلام منم دقبقا عین همین مورد شدم تاپیکامو ببینید میفهمید من چهارده روزه نفس میکشم گیر میکنه پشتم واش ...

مصرف قهوه یاچای زیاد داشتین ؟

لایک نکنید .توروخدا 
2810