2777
2789
عنوان

از حقوق پرستارم کم کنم بابت روزایی ک نمیاد ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 51 پست
اره .همش میگه مریضم . میدونن دروغ میگه اخه روز قبل تعطیلی میگه ک بچسبه ب روزای تعطیلی بره کیفو حالشو ...

بله وقتی نمیاد باید اون روز رو محاسبه و از حقوقش کم کنی.چون این کار ها روز مزد هستن .استخدام رسمی نیست که طبق قانون بیمه پرداخت کنی و مرخصی استعلاجی و ماهانه داشته باشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شتید رقم سالمنده که رسیدگی زیاد میخواد و جابه جایی دارهبچه مگه چند کیلو هست رسیدگی خاصی هم ندارهحالا ...

من گفتم روزی ۱۰ تومن ؟ 

گفتم کار روزانه مثلا ۸ تا ۸ 

۱۰ تا ۱۲ تومنه  

روزی با روزانه فرق داره

C᭄

2805

🌖#پرستار_شبانه_روزی
👵 #مراقب_سالمند
📣  سن، تعداد و جنسیت:خانم 93 ساله
⏰ ساعات کاری: شبانه‌روزی 🏪
⭕️ وضعیت جسمانی و مراقبت‌های مورد نیاز: تنها زندگی  می کنند،تحرک ندارند،پوشکی هستند.(شروع بکار نیرو از اول آذر هست)
🔹 شرایط نیروی درخواستی : با سابقه کار
📍محدوده:#ظفر
⏳وضعیت: #در_جستجوی_نیرو
💵 حقوق ماهیانه: 20/000/000 💸
🔵جمعه‌ها و تعطیلات رسمی تعطیل هستید و در صورت نیاز کارفرما و اضافه کار مبلغ اضافه کار جداگانه پرداخت می‌گردد.🔵

نمونه فایل 

C᭄