2777
2789
عنوان

از حقوق پرستارم کم کنم بابت روزایی ک نمیاد ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 51 پست

اسی من میخام برم خونع ی سالمند کار کنم سالمه طرف مشکل ندارع فق اشپزی و بشور و بساب و خرید دارع بنظرت حقوق چن گفتع باشع خوبه؟؟ی حدس بزن ۲۴ساعتع پیششم بزارزندگی اصن چقد بگیرم؟ تهران نیستیم نیشابور مشهدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بر بخوره بعنی چی خونه زندگیت و بچه ات رو میسپازی به یه ادم غریبه .نمیدونم چرا حرصم گرفت ازش 😁ب ...

خیلی ادم پررویی هستش. وای چون این رو همکارم میشناخت گفتن بیاد . واقعا خودمم دلم میخواد بزنمش از دستش خیلی حرص میخورم 

2805
چون خودم تو شرکتش کار میکنم ( شرکت مهر پرور )البته به جاشونم ربط داره که کدوم شهره

شتید رقم سالمنده که رسیدگی زیاد میخواد و جابه جایی داره

بچه مگه چند کیلو هست رسیدگی خاصی هم نداره

حالا جدی روزی ده تومنه چه خوب 

پس برای یه ماه میشه ۳۰۰ تومن که ؟؟

نه بابا کی ماهی ۳۰۰ به پرستار میده 

خیلی بده اینجوری که !بچه رو بذاری مهد راحت تر نیست برات ؟ درسته رسیدگی تو خونه بهتره ولی خب حداقل مه ...

من میخام برم خونع ی سالمند کار کنم سالمه طرف مشکل ندارع فق اشپزی و بشور و بساب و خرید دارع بنظرت حقوق چن گفتع باشع خوبه؟؟ی حدس بزن ۲۴ساعتع پیششم بزارزندگی اصن چقد بگیرم؟ تهران نیستیم نیشابور مشهدیم

[QUOTE=361307584]متنفرم از پرستاری حقه باز خیلی بلا اوردن سرم.[/QUOTE 

من میخام برم خونع ی سالمند کار کنم سالمه طرف مشکل ندارع فق اشپزی و بشور و بساب و خرید دارع بنظرت حقوق چن گفتع باشع خوبه؟؟ی حدس بزن ۲۴ساعتع پیششم بزارزندگی اصن چقد بگیرم؟ تهران نیستیم نیشابور مشهدیم

چون خودم تو شرکتش کار میکنم ( شرکت مهر پرور )البته به جاشونم ربط داره که کدوم شهره

بهمن و اسفند گذشته من پرستار داشتم فقط جمعه نمی اومد ۱۲ ساعت در روز از ۸ صبح تا ۸شب که البته من ۷می گفتم برو ۹ میلیون از طرف شرکت هم میومد

۷ رو تقسیم بر ۳۰ روز کن هر روز که نیومد از ۷ تومنش کم کن

2810