2777
2789

من کارمندم ‌. ماهی ۷ تومن بش میدم . ۵ ساعت فقط صب میاد هفته ای دو روزشم تعطیل هستش . میتونه همون دو روز کاری داره انجام بده. بچمم ارومه تا ساعت ۱۱ میخوابه فقط یه ساعت وقتی بیداره پرستارش پیششه ک من بعد میام اون میره‌ ‌ یعنی میگم کارش راحته فقط میاد اینجا صبح میخوابه. .حالا این خانوم هر بار ۷ صبح یه دفعه ب من پیام میده میگه من مریضم. منم کسی رو اینجا ندارم بگم بیاد بمونه. مرخصیم بم نمیدن‌ .صدبار اینو بش گفتم اتفاقا همین دیروزم گفتم .دوباره امروز ۷ صب پیام داد مریض شدم  . هفته قبل هم دقیقا پنج شنبه همین کارو کرد و۴ روز نیومد .دوباره امروزم گفت مریضم .مگه ادم در ماه ممکنه دو بار سرمابخوره ؟ بعد ۷ صبح فقط سرمامیخورن شبش نمیفهمه یه خبر بده. 

ب نظرتون این ۴ روز ک نیومد و این چند روزی که قراره نیاد هم از حقوقش کم کنم یا کامل بدم یا  میگم ب تعداد روزایی ک نیومد حقوقشو دیرتر بدم ؟. کدوم کارو کنم ؟ یا سر وقت کامل بدم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده اینجوری که !بچه رو بذاری مهد راحت تر نیست برات ؟ درسته رسیدگی تو خونه بهتره ولی خب حداقل مهد خیالت راحته این دبه ها رو در نمیارن ،من بودم کسر میدکردم‌از حقوقش

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
2805

نمیشه 

ورودی داره 

مثلا چه یه ساعت کار باشه و بقیه اش بیکار چه ده ساعت باشه و کار باشه

مثلا روزی ۵۰۰ اگه میگیره همونو باید بدی

تازه شما کم هم پرداخت میکنی 

همه جا روزانه نهایت ۱۰ تومن میدن 

C᭄

متنفرم از پرستاری حقه باز خیلی بلا اوردن سرم.

اره .همش میگه مریضم . میدونن دروغ میگه اخه روز قبل تعطیلی میگه ک بچسبه ب روزای تعطیلی بره کیفو حالشو کنه دیگه فکر من نیس کسی رو ندارم بیاد بمونه 

2810