من کارمندم . ماهی ۷ تومن بش میدم . ۵ ساعت فقط صب میاد هفته ای دو روزشم تعطیل هستش . میتونه همون دو روز کاری داره انجام بده. بچمم ارومه تا ساعت ۱۱ میخوابه فقط یه ساعت وقتی بیداره پرستارش پیششه ک من بعد میام اون میره یعنی میگم کارش راحته فقط میاد اینجا صبح میخوابه. .حالا این خانوم هر بار ۷ صبح یه دفعه ب من پیام میده میگه من مریضم. منم کسی رو اینجا ندارم بگم بیاد بمونه. مرخصیم بم نمیدن .صدبار اینو بش گفتم اتفاقا همین دیروزم گفتم .دوباره امروز ۷ صب پیام داد مریض شدم . هفته قبل هم دقیقا پنج شنبه همین کارو کرد و۴ روز نیومد .دوباره امروزم گفت مریضم .مگه ادم در ماه ممکنه دو بار سرمابخوره ؟ بعد ۷ صبح فقط سرمامیخورن شبش نمیفهمه یه خبر بده.
ب نظرتون این ۴ روز ک نیومد و این چند روزی که قراره نیاد هم از حقوقش کم کنم یا کامل بدم یا میگم ب تعداد روزایی ک نیومد حقوقشو دیرتر بدم ؟. کدوم کارو کنم ؟ یا سر وقت کامل بدم ؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی بده اینجوری که !بچه رو بذاری مهد راحت تر نیست برات ؟ درسته رسیدگی تو خونه بهتره ولی خب حداقل مهد خیالت راحته این دبه ها رو در نمیارن ،من بودم کسر میدکردماز حقوقش