2777
2789
عنوان

غمباد

453 بازدید | 72 پست

انگار بغض بزرگی تو گلوم هست ن گریه م میگیره گاهی چند قطره به زور بیاد ولی این گلو درد آروم نمیشه احساس غم عمیقی میکنم .زندکی با خودشیفته منو نابود کرد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه لطفاً اگر امکان داره بفرمایید دقیقا چکار میکنه؟

کلا منو بازی روانی میده. محدود کرده من رو .ن پیشرفتی نه کاری .حتی پوشش هم نظر میده ولی خودش کاملا آزاد حتی دعوای زرگری راه میندازه تلفنم دست نزن پولاش نمیدونم چ میکنه وقتی چيزي ازش میبینم دست پیش میگیره و اینقدر جبهه میگیره و انگ توهم و خیالاتی و وسواسی ب من میزنه ک خودم باورم میشه مقصرم در صورتی ک خودش زیاد دروغ میگه .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خیلی مواظب باش مم شرایط شما را داشتم کم کاری تیروئید گرفتم .و حالا باید تا آخر عمر قرص بخورم.حالا فه ...

من مشکلم ب پدرم گفتم گفت ولش کن ب چيزي فکر نکن بمون پیش بچه هات اسم طلاق نیار 

کلا منو بازی روانی میده. محدود کرده من رو .ن پیشرفتی نه کاری .حتی پوشش هم نظر میده ولی خودش کاملا آز ...

بچه هم دارید؟

خوبی‌های همسرتون چیه؟

دست بزن داره؟

اجازه بیرون رفتن تنهایی یا با دوستانتون رو میده؟

خیلی مواظب باش مم شرایط شما را داشتم کم کاری تیروئید گرفتم .و حالا باید تا آخر عمر قرص بخورم.حالا فه ...

کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین 

اتفاقا چندنفر اینم درمان کردن

علاوه بر درمان غصه هاشون

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

سلام عزیزم منم کم کاری تیرویید شدید دارم ینی درمان نداره ؟باید کلا قرص بخوری تا آخر عمرت؟

بچه هم دارید؟خوبی‌های همسرتون چیه؟دست بزن داره؟اجازه بیرون رفتن تنهایی یا با دوستانتون رو میده؟

بله ۳ تا .از لحاظ مالی برای خونه‌ اینا هزینه میکنه و برای غریبه ها سنگ تموم میزاره  .اون کاملا آزاده هر طور وقتش بگذرونه و اگر من اعتراضی کنم داد و بیداد میکنه ک من اسیر نیستم و فلان.بیرون میتونم برم ولی با بچه های کوچک سخته و بهم اصلا خوش نمیگذره .خودش سفر میره  با دوستا نش ولی من هیج جا نرفتم بدونش تا حالا .بله عصبی بشه چند بار شده دست بلند کرده

دعای یستشیر رو سرچ کنید صوتیش رو گوش کنید به شدت آرامش بخش🪴🦋

ممنون عزیزم 

بله ۳ تا .از لحاظ مالی برای خونه‌ اینا هزینه میکنه و برای غریبه ها سنگ تموم میزاره .اون کاملا آزاده ...

خواهش می کنم کانال زندگی سالم رو ببین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خواهش می کنم کانال زندگی سالم رو ببین

چشم عزیزم اسمش همینه  سرچ کنم؟