2777
2789
عنوان

غمباد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 72 پست
من مشکلم ب پدرم گفتم گفت ولش کن ب چيزي فکر نکن بمون پیش بچه هات اسم طلاق نیار

عزیزم منم مشکل دارم تا دوماه قبل صبح تاشب گریه میکردم و فکر و با پسر نوجوانم حتی بزن بزن میکردم وحشتناک بود الان هم کم کاری تیروئد گرفتم هم استخون درد و بدن درد که دکتر گفت ممکنه رماتیسم باشه و هر دو از فشار حرص و استرسه خودما نابود کردم فقط فکر سلامتی باش و با بچه هات عشق کن به خدا دنیا اینقدرها هم جدی نیست که ما سختش کردیم فانی و زود گذر با بچه هات خوش باش و نزار اونا هم قربانی بشن تا میشه مشکلاتت را حل کن خودت و صبر نن و توکل به خدا داشته باش که تنها گره گشاست

برو نوحه بذار سعی کن گریه کنی و داد بزنی اینطور از این حالت غمباد در میای

کلیپ های غمگین میبینم ولی فقط چند قطره ب زور اشک میاد این بغض بزرگ نمیشکنه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ۳ تا .از لحاظ مالی برای خونه‌ اینا هزینه میکنه و برای غریبه ها سنگ تموم میزاره .اون کاملا آزاده ...

خدا انشالله بچهاتون رو بشما ببخشه،

شرایط زندگی با چنین فردی خیلی خیلی سخته ،و درک کردن شرایط شما،کار آسونی نیست،

اما چاره ای نیست،مجبورید صبر کنید(بخاطر بچه ها)،

پس حالا که قراره بمونید،و اونم بحرف شما نیست،ولش کنید و باهاش بحث نکنید،فکر کنید مسافرخونست،نه خونه

عزیزم منم مشکل دارم تا دوماه قبل صبح تاشب گریه میکردم و فکر و با پسر نوجوانم حتی بزن بزن میکردم وحشت ...

ممنون عزیزم. منم بدن درد شدید دارم سردرد و دستم بی حس میشه نکنه منم چیزیم شده 😔

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
کلیپ های غمگین میبینم ولی فقط چند قطره ب زور اشک میاد این بغض بزرگ نمیشکنه

منم اینطور شده بودم 

ولی یبار سعی کردم برم یه جا بالشت بذارم جلو دهنم داد بزنم و بعد اون خوب شدم و دیگ گریه م زود میاد و خالی میشم 

سلام عزیزم منم کم کاری تیرویید شدید دارم ینی درمان نداره ؟باید کلا قرص بخوری تا آخر عمرت؟

همه دکترا میگن آره درمان نداره اما من تو اینستا پیج دکتر جاوید را دیدم عالیه در مورد هر دردی کامل میگه .کارهایی گفت که می‌گفت کم کاری تا ۲ ماه درمان میشه برو تو پیجش

نوشخوار فکری رو کنار نذاری انواع بیماری های عصبی میاد سراغت خدای نکرده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

اینها همه فقط و فقط از استرس و غصه اند.بی خیال مشکلاتت شو و اصلا خودتا فدای این مشکلات دنیایی نکن یه زمانی میفهمی که بزرگترین نعمت یعنی سلامتی را نداری

توی اینستا؟

اینستا هم هست 

ولی تو تلگرام دستاوردها قابل سرچ کردن هستن 

زندگی سالم سوده هروی

zendeegiesaleem

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خدا انشالله بچهاتون رو بشما ببخشه،شرایط زندگی با چنین فردی خیلی خیلی سخته ،و درک کردن شرایط شما،کار ...

نمیدونم چطور باهاش رفتار  کنم سختم هست میگه ب من بی اعتنایی نباید کنی حرف بزن باهام و من بشدت دلم  شکسته .خودش و دوست ش مزاحم  دختر ها تو  خيابون  شدن بعد میگه تو توهم زدی ی چیزایی دیدم ازش قلبم مچاله شد میگه چرا مغروری معذرت نمیخوای ب من تهمت زدی .هزار جور پیج س ی غه اینا دیدم تلفنش نصف شب  تو سفر حساب خانمی پول زدن. 

اینها همه فقط و فقط از استرس و غصه اند.بی خیال مشکلاتت شو و اصلا خودتا فدای این مشکلات دنیایی نکن یه ...

خودم خیلی دلم میخواد شروع کنم قرآنی کلاسی چيزي متاسفانه بچه کوچک دارم اصلا اجازه نمیدن ک کسی نگهشون نمیداره 

نوشخوار فکری رو کنار نذاری انواع بیماری های عصبی میاد سراغت خدای نکرده

فکر کنم اومده سرم میسوزه گاهی و دستام