2777
2789
عنوان

غمباد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم اومده سرم میسوزه گاهی و دستام

اینا قابل رفع شدن هست 

من پلکم هر وقت دلش می خواست می پرید 

بیماری پوستی گرفتم

معده ام داغون شد 

چقد به قلبم فشار اومد

اوووووه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اینا قابل رفع شدن هست من پلکم هر وقت دلش می خواست می پرید بیماری پوستی گرفتممعده ام داغون شد چقد به ...

عزیزم. ان شاالله سالم باشید

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خودم خیلی دلم میخواد شروع کنم قرآنی کلاسی چيزي متاسفانه بچه کوچک دارم اصلا اجازه نمیدن ک کسی نگهشون ...

تو خونه شروع کن عزیزم برای خودت وقت بزار برقص با آهنگ شد. نماز اول وقت عجیب آرومت میکنه وقتی بسپری به خدا دیگه بهش فکر نکن خدا خودش درست میکنه .به کارهای مورد علاقت بپرداز.من بافتنی و خیاطی میکنم .سرت که به کاری بند باشه تمرکزت رو اونه و به مشکلات فکر نمیکنی .به تغذیه برس با بچه ات خوش باش و بازی کن که بزرگترین سرمایه ات اونه.چون از شادی تو شاد میشه گاهی تغییرات کوچک اثر بزرگی داره.همه مشکل دارن مخصوصا با اوضاع اقتصادی کشورمون.من گاهی با بافتنی درآمد کوچیک دارم که چیزهایی که خوشحالم میکنه میخرم.شکر گذاری عالیه همه نفمتهایی که داری را بنویس و شکر کن

تو خونه شروع کن عزیزم برای خودت وقت بزار برقص با آهنگ شد. نماز اول وقت عجیب آرومت میکنه وقتی بسپری ب ...

من میتونم سرکار برم ولی همسر م میگه نرو .دوست نداره من بالا برم پیشرفت کنم یا تو محیط دو تا مرد منو ببینن همکلام بشن.خودش کلی همکار خانم داره .مهارتی ک تو خونه‌ کار انجام بدم بلد نیستم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم سختم هست میگه ب من بی اعتنایی نباید کنی حرف بزن باهام و من بشدت دلم ش ...

حتی تصورش آدم رو افسرده می‌کنه چه برسه به بودنه توش،

کاش میشد جدا شید،

خانوادت پشتت نیستن(اگر بخوای جدا بشی)؟

من میتونم سرکار برم ولی همسر م میگه نرو .دوست نداره من بالا برم پیشرفت کنم یا تو محیط دو تا مرد منو ...

منم دقیق شوهرم بدش نیاد بیرون کلر کنم درصورتی که مجردی کار می‌کردم تو خونه هم خیلی مخالفت کرد ولی من گوشی ندادم و هزاران بار دعوامون شد وقتی دید که لطمه ای به زندگیم نمیزنه و به کارام میرسم دیگه مخالفت نکرد الان تو اینستا با گوشی کلی کار میشه یاد گرفت من همه را از گوشی یاد گرفتم 

حتی تصورش آدم رو افسرده می‌کنه چه برسه به بودنه توش،کاش میشد جدا شید،خانوادت پشتت نیستن(اگر بخوای جد ...

سر بسته ب پدرم گفتم گفت حساس شدی بهش  البته اون دست پیش گرفت چون همون موقع که  من متوجه‌ شدم قول داد با همون دوست ش ک با هم بودند و من فهمیدم قطع ارتباط کنه بعد ک منو خر کرد زد زیرش و گفت من کاری نکردم تو توهم زدی و دست پیش گرفت و خودش رفت ب پدرم گفت شکاک هست و تلفنم چک می‌کنه وووو خیلی داد و بیداد ک من از رفتاراش خسته شدم و فلان .

منم دقیق شوهرم بدش نیاد بیرون کلر کنم درصورتی که مجردی کار می‌کردم تو خونه هم خیلی مخالفت کرد ولی من ...

من هیچی بلد نیستم . رشته من فقط بدرد شرکت ها  و جاهایی ک کار با سیستم هست و اداره ها میخوره