2777
2789
عنوان

اگه سه ورق مسکن بخورم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 122 پست
مگه میشه برو شکایت کن بگو زندونیم کردن

کاش میتونستم ی راه فرار واسه خودم پیدا کنم ولی ن پولشو دارم ن مکانشو😔

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
کاش میتونستم ی راه فرار واسه خودم پیدا کنم ولی ن پولشو دارم ن مکانشو😔

خب بهشون بگو میخوای مستقل باشی  نیاز به پول داری به آرامش داری

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بهشون بگو میخوای مستقل باشی نیاز به پول داری به آرامش داری

اصن کی ب حرف من اهمیت میده من مث ی کلفتم براشون واسه خودمم ی مرده متحرکم

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
اصن کی ب حرف من اهمیت میده من مث ی کلفتم براشون واسه خودمم ی مرده متحرکم

چی بگم گلم با مامانت یا بابات صحبت کن هردو که بیشتر به حرفت گوش میکنن

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
2805
چرا حالت خوب نیس چرا دوست داری بمیری؟

بخونش از اول نمیتونم تایپ کنم دستام داره میلرزه

چرا باید مادرت مرگتو بخاد چیکار کردی مکه؟هیچوقت ب خودکشی فکر نکن بخاطر حرف های مردم آخرتت رو خراب نک ...

بخدا کاری نکردم من فقط تو خودمم حوصله هیچکسو ندارم افسردگی حاد گرفتم همین😔

چقدر تو منی عزیزم منم وقتی دختر خونه بودم و فقط 15.16سالم بود مادرم بهم میگفت ج.ن.ده ی خیا.بونی دلم خیلی میشکست آخه من خراب نبودم فقط از رو کمبود محبت دوست پسر برای خودم پیدا میکردم ک فقط یکی قربون صدقه بره بهم بگه دوستت دارم ببین فقط یه چیزی توروخدا برای راحتی از اون خونه به کسی که دوستش نداری بله نگو که مثل من به درد بی درمان دچار میشی

خوندم عزیزم ولی می‌خوام اگه دوست داری برام حال بدتو توصیف کنی بیشتر در موردش حرف بزنی

میخام نباشم بمیرم ولی کلی ارزو دارم یکی بهم میگه زشت یکی میگه ترشیده یکی انگ ج نده بودن میچسبونه یکی ابرومو میبره همشم کار مادرمه دارم دیوونه میشم من اینجا خودمم کلی درد دارم واسه خودم خدا هم ک منو یادش رفته وسط این بدبختیام یکیم پیدا شد فک کردم ناجی زندگیمه طوفان زندگیم شد

عزیزم من ازت ده سال بزرگترم فقط میتونم بهت بگم درک میکنم تو و شرایطی هستی تو سن تو بودم بدترش سرم اومد خانواده سمی بدترین چیز بخاطر کسی خودت مجازات نکن روح و جسمت داغون نکن ک چندسال دیه باید مشت مشت دارو اعصاب بخوری اگه میتونی پولت جم کن برو پیش ی مشاور ک باهاش حرف بزنی کمکت کنه تو این سن خونه اصن نشین ک دیوونه ات کنن برو دنبال چیزی ک علاقه داری ی کاری ک پول دربیاری مستقل بشی بتونی در آینده از اون جو سمی خودت بکشی بیرون همین برات بهترینها رو آرزو دارم فقط بفکر خودت باش همین❤️

چقدر تو منی عزیزم منم وقتی دختر خونه بودم و فقط 15.16سالم بود مادرم بهم میگفت ج.ن.ده ی خیا.بونی دلم ...

پس چیکار کنم چ گلی بگیرم تو سرم من😔

عزیزم من ازت ده سال بزرگترم فقط میتونم بهت بگم درک میکنم تو و شرایطی هستی تو سن تو بودم بدترش سرم او ...

میدونم ولی چجوری من دگ خودمم دوس ندارم جوصله هیچکسو ندارم ی مریض روانی ی تیکه گوشت گوشه خونه افتادم اخ دلم برا خودم اتیشه اتیش😭😭😭

میخام نباشم بمیرم ولی کلی ارزو دارم یکی بهم میگه زشت یکی میگه ترشیده یکی انگ ج نده بودن میچسبونه یکی ...

من درکت میکنم ولی تو خیلی خوشگلی تو خیلی قشنگی تو هنوز نوزده سالته تو هنوز خیلی کوچولوی تو نیاز به ناجی نداری تو دختر قوی هستی تو که این همه با مشکلات جنگیدی حیف نیس کم بیاری

2810