2777
2789
عنوان

اگه سه ورق مسکن بخورم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 122 پست
اگه بزارن اعتماد بنفسم زیر صفره😔

هرچی بگی جذبش می‌کنی فکر نکن پلیسی یکی بیاد بگیرتت زندگیت میشه گل و بلبل تا وقتی نتونسی مستقل شب ازدواج نکن اون باید هر ننه قمری اومد باید بری 

من نمیدونم چه مشکلی داری دقیقا که راهنمایت کنم یا دلداریت بدم اما فقط میخام بهت بگم ک ایمانتو قوی کن به خدا پناه ببر تو بنده خدایی خدا برای بندش بد نمی‌خواهد بنده همیشه نباید در رفاه باشه خداوند میگه مثلا تو از من میخای تورو شجاع کنم پس من نبرد های سختی بهت میدم تا از پسش بربیای شکست عشقی خوردی و خوانوادت ازت بریدن خالا یا کار اشتباهی کردی یا نکردی به خودت بیا درست موقعی ک فکرشو نمیکنی خدا دستاتو محکک میگیره، تو برای مشکلات موقتی داری یه تصمیم دائمی میگیری از خودکشی صرف نظر کن تو با ارزش هستی برای خودت خدا و تمام کائنات،، به خودت اهمیت بده خودت رو خوشحال کن به خودت برس تو فقط باید برای خودت مهم باشی نمیدونم من تورو نمیشناسم پس فکر نکن برات دلسوزی کردم و حرفام چرنده نه من دارم واقعیت رو برات میگم به عنوان یک انسان برام مهمی توهم خواهر نداشته ی من به حرفام فکر کن🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم چه مشکلی داری دقیقا که راهنمایت کنم یا دلداریت بدم اما فقط میخام بهت بگم ک ایمانتو قوی کن ...

❤❤

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫