2777
2789
عنوان

اگه سه ورق مسکن بخورم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 122 پست
میدونم ولی چجوری من دگ خودمم دوس ندارم جوصله هیچکسو ندارم ی مریض روانی ی تیکه گوشت گوشه خونه افتادم ...

وقتایی ک عصبی وناراحتی هرچی ک ناراحتت می‌کنه رو برگه بنویس بعد پاره کنه سبک میشی اگه فعلا نمیتونی بری سرکار سعی کن با خونوادت زیاد دم خور نشی ک بحثتون بشه هرچی گفتن فقط بی محلی کن انگار ن انگار ک وجود دارن سخته یکم ولی جواب میده اینکار اینطوری طرف مقابل ضایع میشه می‌فهمه حرفاش وکاراش نمیتونه تو رو اذییت کنه خسته میشه کم کم دیگه کاری ب کارت ندارع سعی کن اگه بیکاری تو خونه کتاب بخونی یا ی چیزی ک علاقه داری یادبگیری سرت گرم کن با هرچی ک میتونی اینطوری آروم میشی

وقتایی ک عصبی وناراحتی هرچی ک ناراحتت می‌کنه رو برگه بنویس بعد پاره کنه سبک میشی اگه فعلا نمیتونی بر ...

😔😔

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط از روی تنهایی با پسری دوس نشو یا دنبال دوستای سمی نرو وقتت الکی حروم نکن سعی کن بر خودت ی هدف دن ...

همین دگ همین شد تازه نصفی از بدبختیام💔

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
2805
درمورد اون ک میگی قرار بود بشه ناجیم شد بدبختیم بیشتر توضیح میدی؟ اگر با کسی دوست شدی نذار خونوادت ب ...

قصدش ازدواج بود جلوعم اومد حالا تاپیکای دگ توصیح دادم راجبش ولی خب مث اینکه خونواده من خیلی روشنفکرن دگ اینجوری میگن

دانشگاه نمیری؟ سعی کن یجا قبول شی اینطوری نمیتونن نذارن بری

دانشگاهم پول میخاد ک نمیدن

همین دگ همین شد تازه نصفی از بدبختیام💔

ببین گلم منتظر نباش معجزه بشه یکی بیاد دستتو بگیره الان دوره زمونه خییییلی خرابی شده دوست و فلان ب درد نمیخوره تازه بفهمن ضعیفی از روت رد میشن فقط ب آینده ات فکر کن سخته یکم ولی الان تو تو بهترین سنی میتونی خودت بکشی بالا هیچکس جز خدا نداریم فقط از اون بخواه کمکت کنه 

ببین گلم منتظر نباش معجزه بشه یکی بیاد دستتو بگیره الان دوره زمونه خییییلی خرابی شده دوست و فلان ب د ...

میخوام ولی خب کو هر روز داره بدتر میکنه

دانشگاه دولتی.... پس تنها راهت اینه منتظر بشی یه ادم درست حسابی بیاد باهات ازدواج کنه راحت شی از دست ...

خیلی وقته منتظر همینم 

دعام کنیدد فقط💔

میخوام ولی خب کو هر روز داره بدتر میکنه

ی مهارت یاد بگیر اون ادامه بده ماشالا دهه هشتادیا خیلی باهوش و زرنگ خیلی اراده اشون قوی من دور ورم زیاد دیدم توام میتونی همش حرفایی منفی نزن همش بگو من ی روز خوشبخت میشم ب هرچی میخولم میرسم

ی مهارت یاد بگیر اون ادامه بده ماشالا دهه هشتادیا خیلی باهوش و زرنگ خیلی اراده اشون قوی من دور ورم ز ...

اگه بزارن اعتماد بنفسم زیر صفره😔

2810