2777
2789
عنوان

اعصابم خورده واس چشام

207 بازدید | 14 پست

کوچیک ک بودم دکتر گفت یک چشمت تنبله ولی من چون از عینک بدم میومد نزدم الان ۳۳سالمه شوهرم جدیدا میگه چرا یک چشم انگار کلاج میگ سرت تو گوشیه میترسم واقعا اینطور باشه یا بدتر بشه کسی تجربه داری

نترس،برو ببین تو دستگاه نگاه کنه چشمات ببینم شماره چشمت چنده نیاز به عینک داره یانه

اره میدونم نیاز داره آخه چشم چپم ب تنهای تار می بینه ولی راست کاملا سالم آخه من نمیخوام عینک بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر ادمها یک چشمشون یکم اتحراف داره برای بعضیعا بیشتر و برای بعضی کمتره حالا شما برو دکتر به بهانه اینکه چشمم ضعیف شده 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
2805
اره میدونم نیاز داره آخه چشم چپم ب تنهای تار می بینه ولی راست کاملا سالم آخه من نمیخوام عینک بزنم

نمیشه خب اگه دور از جون میخوای کور شی عینک نزن باید بری دکتر یه سری لنز طبیعی هم هست چشمت ضعیف باشه میتونی از اونا هم استفاده کنی خوبه به جای عینک 

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

اکثر ادمها یک چشمشون یکم اتحراف داره برای بعضیعا بیشتر و برای بعضی کمتره حالا شما برو دکتر به بهانه ...

آخه وقتی میدونم ی چشمم ضعیف بدم چی بگم آخه مگه چشم ضعیف تاثیر نیاره رو ظاهر

نمیشه خب اگه دور از جون میخوای کور شی عینک نزن باید بری دکتر یه سری لنز طبیعی هم هست چشمت ضعیف باشه ...

طبی*

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

آخه وقتی میدونم ی چشمم ضعیف بدم چی بگم آخه مگه چشم ضعیف تاثیر نیاره رو ظاهر

خوب حالا اینهمه ادم  چشم ضعیف و عینکی ! مگه چه خبره . درد لاعلاج که نیست دیگه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه خودم از عینک خوشم میاد ن شوهرم اصلا عینک زیبایی چشم میگیره

باشه عزیزم وقتی معیارت شوهرتونه ،پس با شما بحث نمیشه کرد ،موفق باشی .

ولش کنا، عینک نزدن‌مهمتر از درست ندیدن و شایدم کور شدنه

مهم خودتو شوهرتین، چشمو میخوای چیکار؟

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
2810