2777
2789
عنوان

اگه سه ورق مسکن بخورم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 122 پست
هیچ چیت نمیشهسفه لمهمن ۴۰ تا کلیندینیوم سی خوردم فقط صدام گرفت سال ۹۸ یادش بخیر چه اسکولی بودم🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو با مادرت صحبت کن اگه کاری هم کردی ابراز پشیمونی کن و بگو دیگه نمیخوام اونطوری باشم از امام حسین ...

صحبت؟ اونا مرگ منو میخان اصن براشون مهم نیستم یبار نشد بیان بگن چته دردت چیه هیچی ازشون نخواستم بخدا یچیزایی رو بگم همتون ناراحت میشید😭

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
2805
درست زندگی کن. وارد رابطه پوچ نشو. حال الانت به خاطر شکست احساسیته..‌‌‌‌‌‌‌‌بهمرور بهتر میشی میتونی ...

ن ن نیس من روانمو از دست دادم بخدا دارم میترکم من ک داغون بودم اومد داغون ترم کرد همه چیو بخاطرش ب باد دادم اخرم مادرم بخاطر بهم میگه ج نده کاش بمیری مرگمو میخاد:)

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
ن بابا کی دیدی با مسکن بمیره

پس با چی😔

کسی نیس دلداریم بده دارم میترکم خدا ولم کرده صدامو نمیشنوه این همه درد حق من نیس من تو چشم خونوادم ی ...

حالا یه خرابکاری کردی، مادرت داره از لجش بد و بیراه میگه دیگه! شلوغش نکن. یه مدت بگذره، رفتارشون بهتر میشه و آزادیت هم بیشتر.

وقتی اوضاع خوب شد، کاری کن بیشتر بهت اعتماد کنن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
صحبت؟ اونا مرگ منو میخان اصن براشون مهم نیستم یبار نشد بیان بگن چته دردت چیه هیچی ازشون نخواستم بخدا ...

بلاخره مادره حتما یه چیزی بوده که الان ناراحته بزار زمان بگذره همه چی درست میشه فقط صبرکن

همینجوری نمیمونه عزیزدلمیوقتایی پیش میاد زندگی سخت میگذره ولی میگذره نباید بخودت آسیب برسونی

من الان چن ساله همینم خدا دگ بهم گوش نمیده از صب ک پا میشم میشورم میسابم کلی درد و مریضی گرفتم نمیتونم بگم ب هیچکس خدا نمیکشتم دارم عذاب میکشم ب بابام گفتن من میخاستم خودمو بکشم برگشت گف ی نون خور کمتر :)))

حتما برو پیش یه مشاور. خیلی کمکت میکنه

چجوری؟😔

حالا یه خرابکاری کردی، مادرت داره از لجش بد و بیراه میگه دیگه! شلوغش نکن. یه مدت بگذره، رفتارشون بهت ...

ن فقط با من همینه بخدا بچهای دیگش خیلی کارا کردن اما میگه اونا عقلشون نمیرسبده حتی ب این فک نمیکنه من هنو ۲۰ سالم نشده دستام داره میلرزه

بلاخره مادره حتما یه چیزی بوده که الان ناراحته بزار زمان بگذره همه چی درست میشه فقط صبرکن

از هر جا ناراحت باشه رو من خالی میکنع هر چی میریم جلو بدتر میشه وضعیتم😔😭

2810