2777
2789
پیر نیست عزیزم، ولی پسرای مناسب دهه شصتی ها همه شون یا متاهل شدن یا جدا شدن و قصد ازدواج ندارن یا کل ...

الان خیلیا با همسن یا یکی دو سال اختلاف ازدواج میکنن نه دو تا دهه متفاوت

منظورم ازعاقلانه اینه که وقتی عاشق یکی میشی چشمتو روهنه جی نبندی و به بقیه چیزاهم فکرکنی وگرنه احساس ...

اهان درسته ، فکر کردم منظورتون انتخاب از روی عقل بود که موقعیت های خوب بدون احساس میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه مردا وقتی شرایطشون اوکی میشه و سنشون به دخترای ۳۰ سال میخوره دنبال مورد ۱۸،۱۹ساله میگردن

نه شهرای بزرگ دیگه اینطوری نیست حتی پسر ۳۵ ساله با دختر ۴۰ ساله ازدواج میکنه

ولی واقعا ازدواج دربستس هیشکی ازش خبر نداره مردایی رو میشناسم مهربون ترین باشخصیت ترین بافرهنگ ترین ...

اره مثلا بعضیا ده سال اول زندگیشون عاالیه یعد یه اتفاقی میفته همه چی زیر و رو میشه..زندگیشون تلخ میشه و...

یا برعکس اولش ولی نیاز به صبر و تحمل داره بعد رو روال میفته

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2805
آشناییمون سنتی بود اما خب بعد خواستگاری ما خوشمون اومد از هم اطرافیان همسرم و پدر من مخالفت کردن ما ...

چه خووب 😍ایشالا خوشبخت باشین🙏برای ما مجردا هم دعا کن ❤️

اره مثلا بعضیا ده سال اول زندگیشون عاالیه یعد یه اتفاقی میفته همه چی زیر و رو میشه..زندگیشون تلخ میش ...

اره افرین همینه که نمیشه دقیق گفت قراره زندگی متاهلی خوبی بشه یا نه

بله درسته، واقعا خیلی سخته انتخاب، الان مثلا طرف میبینی بیشتر اخلاقایی که میخوای داره ولی خودشیفته ه ...

همسرمن خیلی خودشیفتس یعنی نه براساس برداشت های خودم تشخیص پزشک این بود من عاشقشم باهاش دوست بودم باکلی سختیم بهش رسیدم نمیتونستمم بخاطراین بگزرم ازش اما به کمک همدیگه اون رفت پیش مزشک خیلی کم شاید تاثیرگزار بود براش تاالان منم رفتم تا یادبکیرم چجوری رفتار کنم این درعین عاشقی عاقلانست به برخورد خودتم مونده به اینکه چجوری مدیریت کنی شرایطو مونده

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
همسرمن خیلی خودشیفتس یعنی نه براساس برداشت های خودم تشخیص پزشک این بود من عاشقشم باهاش دوست بودم باک ...

اره مشاوره خیلی کمک میکنه، خود شیفته بودن از احساس بی ارزشی میاد، چون عمیقا طرف فکر میکنه آدم با ارزشی نیست( بخاطر مسایلی که توی گذشته براش پیش اومده)سعی میکنه خودشو افراطی دوس داشته باشه که اون بی ارزشی رو بپوشونه ،اگه بهش ارزش بدی کم کم حداقل پیش تو احساس ارزشمندی میکنه و نیاز نمیبینه اینجوری از خودش دفاع کنه،

منم یه نفر اینجوری هست و چون میدونم مشکل از کجاست،بنظرم عیب نمیاد، سعی میکنم کمکش کنم غیر مستقیم که خودشو با ارزش بدونه… 

بنظرم یه سری اخلاقای بد رو میشه کنار اومد به شرطی که بقیه شرایطش مطابق معیارا باشه

اره مشاوره خیلی کمک میکنه، خود شیفته بودن از احساس بی ارزشی میاد، چون عمیقا طرف فکر میکنه آدم با ارز ...

دقیقا اما تعبیرتون در همه افردا یکسان نیست خیلی طرحواره ها باعثش میشه که اینی که فرمودین یکیشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
دقیقا اما تعبیرتون در همه افردا یکسان نیست خیلی طرحواره ها باعثش میشه که اینی که فرمودین یکیشه

بله من کلی گفتم، پایه و اساس بیشتر طرحواره ها از بی ارزشی میاد، مثل خودشیفتگی و ایثار و رها شدگی و… توی هر شخصی جزییات متفاوته 

2810