2777
2789
چه ربطی داره وقتی با طرف دوست باشی یا مثلا اشنایی قبل از ازدواج داشته باشی متوجه میشی که خوبه یابده ...

کاملا حرفاتونو قبول دارم ولی از نظر من هر کسی یه اخلاقای بدی داره، وقتی آدم سنش پایینه گلچین میکنه انتخاب میکنه ولی وقتی سن بالا میره خدا میگه همینه که هست😅یا بردار یا مجرد بمون🥺حالا اون اخلاقش هر چیزی میتونه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا حرفاتونو قبول دارم ولی از نظر من هر کسی یه اخلاقای بدی داره، وقتی آدم سنش پایینه گلچین میکنه ا ...

خب هیشکی تو دتیال ایده ال ما نمیشه اگه بخوای همه چیز باب میلت باشه که باید یدونه بزایی بزرگ کنی باهاش ازدواج کنی انا یسری رفتارهای کلی هستن مثل بددهن بود مثل خسیس بودن مثل دست بزن داشتن یا خودشیفته بودن که تو تستایه شخصیت شناسی مشخص میشن من به شخصه راضیم تااخرعمر مجرد بمونم اما بااین ادم زندگی نکن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
مثلا اکه کیسی هست با خودت ببینی چتد چندی میتونی قبول کنی با این شرایط ازدواج کنی بعدا برات معضل نشه ...

همین مساله هست که آدم نمیدونه پس فردا انتخابش کرد راضی خواهد بود یا نه، یکی موقعیت داره دوسش نداری بعدا آذیت میشی، یکی دوس داری ولی مشکلات دیگه داره، بالا رفتن سن هم از یه طرف روی تصمیم آدم تاثیر میذاره

منم همین فکرو میکنم که معلوم نیست بقیه که معلوم نیست کی میان تو زندگی مون چجوری باشن

2805
خب عاقلانه انتخاب کن عزیزم درسته هیچی انتهاش مشخص نیست و هیج ادنیرو نمیشه کامل شناخت اما وقتی خواستی ...

فقط با عقل باشه آدم افسرده میشه ، احساس هم برای من و خیلی از دخترا مهمه

بله درسته حتما که شناخت اولیه مهمه، شخصیت شناسی هم بدرد میخوره،فقط آدم انگار ته دلش بازم اطمینان نداره

ولی واقعا ازدواج دربستس هیشکی ازش خبر نداره مردایی رو میشناسم مهربون ترین باشخصیت ترین بافرهنگ ترین ...

اره موافقم ،نمیشه از روی شخصیت آدما حدس بزنی در آینده به چه راهی کشیده میشه

فقط با عقل باشه آدم افسرده میشه ، احساس هم برای من و خیلی از دخترا مهمهبله درسته حتما که شناخت اولیه ...

منظورم ازعاقلانه اینه که وقتی عاشق یکی میشی چشمتو روهنه جی نبندی و به بقیه چیزاهم فکرکنی وگرنه احساسات برای همه مهمه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
الان همه تو اول ازدواج ایده ال هستن ک ازدواج میکنن کسی از اینده خبر نددره اگه خبر ددشت اونایی ک طلاق ...

اره درسته ، با این اوصاف ازدواج با تحقیق بهتر از مجرد موندنه🥲

نمی‌دونم وی بگم بپرسین سوالی دارین تا بگم

مثلا اینکه دوست بودین یا سنتی ازدواج کردین؟

اخلاقای طرف مقابل رو قبل از ازدواج با الان مقایسه کنین چقدر عوض شده؟ 

از متاهل بودن چیا یاد گرفتی که ارزش داره ما هم ازدواج کنیم؟

شما شاید احتیاج به تراپیست دارین چون در حال حاضر جوونی تازه از ۲۵ سال شروع میشه تا ۶۰ سالگی ادامه دا ...

خودم برای همه تراپیستم😅مطالعه ام بیشتر روانشناسی هست ولی خوب واقعیت هارو نمیتونم نادیده بگیرم

مثلا اینکه دوست بودین یا سنتی ازدواج کردین؟اخلاقای طرف مقابل رو قبل از ازدواج با الان مقایسه کنین چق ...

آشناییمون سنتی بود اما خب بعد خواستگاری ما خوشمون اومد از هم اطرافیان همسرم و پدر من مخالفت کردن ما تا زمانی که پدرم راضی بشه تقریبا دو ماهی با هم قرار میزاشتیم و همو می‌دیدیم و در ارتباط بودیم 

هیچ تغییری نکرده همونیه که اون موقعا‌ بود مث همون موقعا آروم و صبوره و عشق و علاقشم کم نشده و مث قبله 

من عاشق شدم و با عشق ازدواج کردم و ازدواج منطقی نداشتم که بخوام بگم چه چیزایی تا بحال یاد گرفتم و فلان هرچی خوب و بد تو زندگی بوده من با عقلم ندیدمشون با قلبم دیدمشون

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

خب هیشکی تو دتیال ایده ال ما نمیشه اگه بخوای همه چیز باب میلت باشه که باید یدونه بزایی بزرگ کنی باها ...

بله درسته، واقعا خیلی سخته انتخاب، الان مثلا طرف میبینی بیشتر اخلاقایی که میخوای داره ولی خودشیفته هم هست، مجبوری یا انتخابش کنی یا به تنهایی ادامه بدی

چرا سی به بالا تو نی نی سایت انقد پیرع؟؟؟؟؟؟که شانس ازدواجش انقد کمه؟؟؟

متاسفانه مردا وقتی شرایطشون اوکی میشه و سنشون به دخترای ۳۰ سال میخوره دنبال مورد ۱۸،۱۹ساله میگردن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2810