2777
2789

وقتی سن دخترا بالا میره کیس ازدواج کمتر میشه، بنظرتون مجرد موندن و تنهایی خوبه یا ازدواجی که واقعا تضمینی برا خوب و بد بودنش نیست و ممکنه بعدش بخوای جدا بشی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیرم سن بالا بره  ک نمیشه ک بگی سنم بالاس بدرک برم چشم و گوش بسته شوهر کنم . ن کار درستی نیس چه سن بالا چه پایین باید تحیق کرد و با چشم و گوش و عقل کامل ازدواج کرد .

نزدیک سی سالمه

قطعا یه مجردی خوب رو به ازدواج متوسط ترجیه میدم

ازدواج خوب ربطی به سن نداره یکی ممکنه توی سن پایین با یه پسر نامناسب ازدواج کنه و یکی توی سن بالاتر با آدم مناسب

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

تنهایی واقعا بهتر از رابطه بده رابطه جتی اگه خوبم باشه پیرت میکنه یسری چالش هاش توفکر کن طرف مقابلت بدم باشه باهات دیگه نورالانوره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

کلا توی هر هر سنی ازدواج کنی هیچ تضمینی نیست که آخرش چی میشه آینده رو نمیشه پیش بینی کرد.

با عقلت انتخاب کن با روانشناس صحبت کن مشاوره قبل از ازدواج برو

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

اگر میدونستم قراره این همه رنج بکشم همیشه مجرد میموندم........

البته رنج من بخاطر همسرم یابچه ام نیست.به خاطر مسائل پیچیده ای هست که بدون اینکه کسی مداخله کنه واسم اتفاق میوفته.....

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
چرا سی به بالا تو نی نی سایت انقد پیرع؟؟؟؟؟؟که شانس ازدواجش انقد کمه؟؟؟

والا نمیدونم توی دنیای واقعی سی ساله ها اول جوونی شون هست تازه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
2810