2777
2789
عنوان

تاحالا از این ویروس جدیده گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 159 پست
خیلی خستم که برات توضیح بدم چطور آدمیه فقط بدون خیلی عجیب غریبه و کسی باور نمیکنه و میگه بچه رو اذیت ...

الهی عزیزدلم 😘 انشالله دختر گلت زودی خوب میشه نگران نباش قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من اول از پام شروع شد بعد رسید به دستم جرات نداشتم یه آب به دستم بزنم چون بچه شیر میدادم اول قر ...

خداروشکر که خوب شدی عزیزم من دخترم چندتا داروی ضد حساسیت نوشتن براش فعلا که هی عود میکنه و بازم خشک میشه و باز بیشتر از یه جا ی دیگه ی بدنش میزنه بیرون 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
2805
بخاطر همین جرات نمیکنم غذا بخورم میگم دیگه هشت کیلو کم کردم

ای دا بیداد اوزنیوم ۴۰ ندارین تو خونه؟مال رفلاکس صبح با دل خالی بخوری نیم ساعت قبل صبحانه

ای دا بیداد اوزنیوم ۴۰ ندارین تو خونه؟مال رفلاکس صبح با دل خالی بخوری نیم ساعت قبل صبحانه

نه امپرازول دارم ناشتا صبحا باید بخورم انقدر ترسوعم دکتر بهم داده ها جرات نمیکنم بخورم خخخ

نه به ازیترومایسین حساسیت دارم انتی بیوتیک چی باید بخورم ؟!

اخه خودم آزیترومایسین میخوردم رفلاکس شدید میگرف.تم باید بری دکتر گوارش تا داروي رفلاکس بهت بدن چون دارو شاید زیاد استفاده کردی یا گرمیجات زیاد خوردی دریچه ی مریت شل شده 

نه امپرازول دارم ناشتا صبحا باید بخورم انقدر ترسوعم دکتر بهم داده ها جرات نمیکنم بخورم خخخ

چند درصد هست؟ خدا خیرت بده اگه ۲۰ هست صبح یکی آخر شب یکی بخور.اگه ۳۰ هست یکی صبح اگه ۴۰ اونم یکی صبح

2810