2777
2789

رماتیسم دارم پادرد و زانو درد دارم هیچ جورع خوب نمشم همش صدا میدع پاهام مث پیرزنا باید بشینم استراحت کنم باز راه برم  کبدم چرب شدع گفتن باید سونو بدم ریه هام بدجوری درگیرع همش خلط دارم ی سرفه ها گوش خراش میکنمدچن بار رفتم دکتر خوب نشدم خلطای سبز لجنی پررنگ دکتر گفته باید از ریه هات نمونه برداری بشع💔💔💔 خودم اصابم بهم میریزع چرا اخع💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نسل به نسل بخاطر عادات و تغذیه های بسیار بسیار مفید داغون تر از نسل قبل میشیم

منم تا یکی دوسال پیش همش مشکل داشتم و خودخوری و منفی بافی میکردم

حتما حجامت کن مخصوصا که الان فصل حجامته

روزی یک ساعت پیاده روی کن، دکترا همش توصیه میکنن

یه حدیث فکر کنم از پیامبر بود که میگفتن حجامت و پیاده روی دو تا رقیب سرسختن

روزی ۲۱ دونه سیاهدونه بخور بخدا معجزه میکنه

پیامبر میفرمایند سیاهدونه دوای هر بیماری به جز مرگه

البته اگر باردار هستید یا میخواهید اقدام کنید نخورید

عسل هم که تو طب سنتی از هر ده تا توصیه نه تاش عسله

امام علی هم میفرمایند علم طب در عسل خلاصه میشود جاهلان بزرگش کردند

همین چهارتا شیوه ای بهت گفتم یه طوری معجزه میکنن که بدنت کلا ریکاوری شه

البته پرهیز غذایی هم باید بکنی

بستنی نخور 

هندونه و خیارسبز خودشون مفیدن اگه خودتون کشت کنید و مطمئن باشید ولی اینایی ما داریم میخورم سمه خالصن

آب سرد نخور مخصوصا وسط غذا و بعد غذا؛ اینا برا کبدت زهرن

کبد چرب رو جدی بگیر با همون روش هایی گفتم مخصوصا عسل درمانش کن؛ دور از جون شما من زیاد ادم دیدم که کبد چربشون منجر به سرطان کبد شده

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست