2777
2789
عنوان

تاحالا از این ویروس جدیده گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 159 پست
بخدا نمیدونم فکر کنم ۴۰ باشه خوبه یعنی ضرر نداره میترسم

صبح ها یه دونه بخور ولی کامل و رو روال بخور نه خطرناک نیست ولی اگه می‌ترسی دکتر هم برو تا اونم چک کنه باشه تا بگه چطور مصرف کنی چون حس خفگی انگار چیزی تو گلوته هی قورت میدی میاد بالا برگشت اسید به گلو درد قفسه ی سینه تنگی نفس سرفه همش از رفلاکس شدید هست .اگه الان درد داری بخور باشه تا فردا انشاالله میری پیش دکتر گوارش 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح ها یه دونه بخور ولی کامل و رو روال بخور نه خطرناک نیست ولی اگه می‌ترسی دکتر هم برو تا اونم چک کن ...

دکتر بهم داد علائممو گفتم برام قرص معده و امپرازول نوشت گفت صبحا ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه بخور

عه جدی حالا مامانم اینا میگن دارو بخور من گلوم شدید چرک کرده حس میکنم ولی چرک خشک کن هم نمیخورم

شهریوری هستی؟.چرا گلم ای خدا وسواس فکری هم داری الهی ۱۹ سالته دورت بگردم کوچولویی که. حالا انشاالله فردا یا شنیه بری متخصص گوارش تا برات طبق سنت دارو بنویسه 

2805
دکتر بهم داد علائممو گفتم برام قرص معده و امپرازول نوشت گفت صبحا ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه بخور

خب دیگه خدا خیرت بده بخور چرا اینقدر وسواس فکری داری 

شهریوری هستی؟.چرا گلم ای خدا وسواس فکری هم داری الهی ۱۹ سالته دورت بگردم کوچولویی که. حالا انشاالله ...

اره خیلی وسواس فکری دارم این چند وقته حس افسردگی هم دارم شبا تو خواب پنیک میشم اصلا ترسو شدم نه خردادی هستم خدانکنه عزیزدلم😘

اره خیلی وسواس فکری دارم این چند وقته حس افسردگی هم دارم شبا تو خواب پنیک میشم اصلا ترسو شدم نه خردا ...

اخ آخ  خردادی که همیشه تو دوراهی گیر کرده و حس بلا تکلیفی داری و تو خواب نفست میگیره.ببین گوارشت رو خوب کن باید تحت نظر باشی بعدش باید با روانشناس صحبت کنی چون دارو برای حملات پانیک زوده باید درد دل کنی باید از ترسات بگی تا سبک و راحت بشی 

اره خیلی وسواس فکری دارم این چند وقته حس افسردگی هم دارم شبا تو خواب پنیک میشم اصلا ترسو شدم نه خردا ...

اول برو داروي رفلاکسی که دکتر برات نوشته رو بخور .بعد یه آهنگ قدیمی شادمهر ستاره رو بزار و چشات رو ببند 

اخ آخ خردادی که همیشه تو دوراهی گیر کرده و حس بلا تکلیفی داری و تو خواب نفست میگیره.ببین گوارشت رو ...

اره دقیقااا همیشه بین دوراهی گیر میکنم واقعا هم دلم میخواد صحبت کنم ولی شرایطش ندارم یکم دستمون تنگه الانم که ویزیت مشاوره کلی پولش میشه😢

اره دقیقااا همیشه بین دوراهی گیر میکنم واقعا هم دلم میخواد صحبت کنم ولی شرایطش ندارم یکم دستمون تنگه ...

چقدر ناراحتم برای اینکه از دردمون بگیم کمی دلمون آروم بشه و راهکار بهمون بدن باید یه عالمه پول پرداخت کنیم آخر سر برای پول ویزیت افسرده بشیم.چی بیشتر ناراحتت کرده میدونی استرس رفلاکس رو شدید میکنه

اره دقیقااا همیشه بین دوراهی گیر میکنم واقعا هم دلم میخواد صحبت کنم ولی شرایطش ندارم یکم دستمون تنگه ...

ولی الان تونستی بخواب گل قشنگم هروقت دوست داشتی  و خواستی به‌م بگو از چی می‌ترسی به چی فکر میکنی که اینقدر ناراحتت کرده

چقدر ناراحتم برای اینکه از دردمون بگیم کمی دلمون آروم بشه و راهکار بهمون بدن باید یه عالمه پول پرداخ ...

اره واقعا من دو سه ماهی میشه پسر داییم فوت شده از اون شب شبا نمیتونم بخوابم استرس دارم از اون موقع هم اینطوری شدم همش میگم نکنه بلایی سرم بیاد نکنه اتفاقی بیوفته اصلا یه وضعی شبیه بچه ها شدم که از همه چی میترسم

ولی الان تونستی بخواب گل قشنگم هروقت دوست داشتی و خواستی به‌م بگو از چی می‌ترسی به چی فکر میکنی که ...

بخدا الانم نمیتونم بخوابم با اینکه خیلی خوابم میاد ولی میترسم

اره واقعا من دو سه ماهی میشه پسر داییم فوت شده از اون شب شبا نمیتونم بخوابم استرس دارم از اون موقع ه ...

خدارحمتش کنه جاش بهشته.خدا بهتون ناراحتی نده دور از جونت عزیزم ای خدا واقعا سخته نمیشه گفت فکر نکن و يا بگم استرس نداشته باش ولی کاش بشه سرگرمی پیدا کنی که از این مسئله بیرون بیای

بخدا الانم نمیتونم بخوابم با اینکه خیلی خوابم میاد ولی میترسم

به خاطر اینکه نفست میگیره.دارو رو خوردی

2810