2777
2789
عنوان

تاحالا از این ویروس جدیده گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 159 پست
آن شاالله هر چه سریع تر خوب بشین آدم موقع مریضی عصبیو کلافه میشه. من فکر میکنم اصلا دیقه خوب نمیشم. ...

حالا اگه حداقل خودم یکم بهتر میشدم غمی نداشتم میتونستم به بچها برسم تقویتشون کنم .امروز صبح با زور بردمشون دکتر هر لحظه فکر میکردم الان که از حال برم .معدمم خیلی اذیتم کرده 

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اره دقیقا دختر منم همینه کهیر هم زده ران و قفسه ی سینش و پشتش

برای من اول از پام شروع شد بعد رسید به دستم جرات نداشتم یه آب به دستم بزنم چون بچه شیر میدادم اول قرص نخوردم دیدم نمیشه ده روز قرص نئوتادین۵ خوردم خدارو شکر خوب شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اگه حداقل خودم یکم بهتر میشدم غمی نداشتم میتونستم به بچها برسم تقویتشون کنم .امروز صبح با زور ب ...

من از وقتی مریض شدم میگم دور از جون شما نکنه بمیرم نکنه یه چیزیم بشه بخدا انقدر فکر میکنم شبا پنیک میشم گاهی وقتا

اره میدونم مادرا بیشتر نگران بچه هاشونن بخدا من دیگه کل خانوادرو کلافه کردم انقدر گفتم اینجام درد می ...

نگا کل بدنش کهیر میزنه از تابستون تا حالا تب و کهیر و گلو درد و استفراغ و هی تا دو روز خوب میشه عود میکنه 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
2805
حالا اگه حداقل خودم یکم بهتر میشدم غمی نداشتم میتونستم به بچها برسم تقویتشون کنم .امروز صبح با زور ب ...

خیلی سخته اصلا آدم فکر میکنه سرش سنگین شده. گیج شده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نگا کل بدنش کهیر میزنه از تابستون تا حالا تب و کهیر و گلو درد و استفراغ و هی تا دو روز خوب میشه عود ...

فکر کنم همین مریضیس دیگه لعنتی خواهر منم اینطوری شد ولی کم بود خوب شد سریع به چیزی حساسیت نداره؟!

فکر کنم کهیر زده چه بد شده😢

کل بدنش وحشتناک از تابستون تا حالا درگیره پدر بی وجدانش متخصص نمیبره دیونه شدم باید تحت نظر دکتر عفونی باشه چندین بار بست ی شده 

نمیدونم ببرش دکتر ولی دکتر به من گف بچه ها ضعیف میگیرن

دکتر گف ویروس جدیده.دخترم هشت ماهشه،پسرم بزرگتره پنج سالشه اصلا نزده نمیدونم شایدم آبلس دیرتر علائمش شروع شه پسرم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
چه بد شما چند وقته خوب شدی؟!

۱۰روز تا دوهفته طول کشید الان خوبم فقط سرفه رو دارم هنوز

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
کل بدنش وحشتناک از تابستون تا حالا درگیره پدر بی وجدانش متخصص نمیبره دیونه شدم باید تحت نظر دکتر عفو ...

ببین کهیر اینطوره که میزنه به ۲۴ ساعت نرسیده خوب میشه جای دیگه میزنه ولی هر چه بیشتر پیش بره و درمان نشه خارشش بیشتر میشه

اره میدونم مادرا بیشتر نگران بچه هاشونن بخدا من دیگه کل خانوادرو کلافه کردم انقدر گفتم اینجام درد می ...

واقعا حق داری انگار پوست بدن زخمه و دور از جون تریلی استخونارو خورد کرده یه بار لرز یه بار تب عجیب بود مریضی امسال.انشالله که حالت بهتر بشه عزیزم

دکتر گف ویروس جدیده.دخترم هشت ماهشه،پسرم بزرگتره پنج سالشه اصلا نزده نمیدونم شایدم آبلس دیرتر علائمش ...

خب همون ۸ ماهشه ضعیفتر احتمالا گرفته  برای پسرم اوایل که جوش میزد شفاف بود حالت اب داخلش یکد بعد خشک میشد 

2810