2777
2789
عنوان

تاحالا از این ویروس جدیده گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 159 پست
آره آلرژی داره باعث میشه همیشه مریض باشه الانم این آنفولانزا نمیدونم کروناس بیشتر گلوش رو درگیر کرده ...

انشالله زودتر خوب میشه نگران نباش من که بخدا شبا خواب ندارم تا چهار صبح بیدار میمونم میترسم گاهی دیگه پنیک میشم

دیگه نمیدونم ویروس حدید بود یا نه من هفته دوم مهر گرفتم حالت سرما خوردگی بود دماغ کیپ شد با دستگاه ب ...

اره دقیقا دختر منم همینه  کهیر هم زده ران و قفسه ی سینش و پشتش 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه من با این مریضی هشت کیلو کم کردم چون میترسیدم چیزی بخورم اسید معدم شدید میشد غذا تو معدم ...

منم هنوز سرفه رو دارم پدرم دراومده گاهی انقد سرفه میکنم پهلوهام درد میگیره😥

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
2805
انشالله زودتر خوب میشه نگران نباش من که بخدا شبا خواب ندارم تا چهار صبح بیدار میمونم میترسم گاهی دیگ ...

فدات عزیزم الهی خدا سلامتی بده خیلی سخته منم شبا بیدارم تا صبح چون بچم خفه میشه مجبورم با دست دهنش رو نگه دارم بتونه نفس بکشه اینقدر سرفه ی خشک میکنه چون با دهن نفس میکشه 

نه عزیزم آبله مرغون نیس کلا چند تا دونه میزنه نهایتم دو روز بعد خشک میشه اصلا مثل آبله مرغون دونه ها ...

برای پسر منم خیلی جوشهاش بزرگ نبود ولی اولش که میزد شفاف بود بعد دو  سه روز خشک میشد جوشهای جدید تا ۵ روز زد  بردم دکتر گف ابله هس البته پسر من از شکم و کمرش شروع شد بعد دست و پا الانم دیگه خشک شده شب اولم تب کرد روز سوم خارشش زیاد شد شربت دادم کنترل شد

اره هرچی هست برای گلوهه این بی صاحاب خیلی بده خیلی

دقیقا خودمم این دوماه انگار تیغ میزنن به گلوم ولی بیشتر برا دخترم داغونم

برای پسر منم خیلی جوشهاش بزرگ نبود ولی اولش که میزد شفاف بود بعد دو سه روز خشک میشد جوشهای جدید تا ...

دختر من اصلا تب نکرده الان ی هفتس.روی مچ دستشو مچ پاش زده فقط

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دقیقا خودمم این دوماه انگار تیغ میزنن به گلوم ولی بیشتر برا دخترم داغونم

اره میدونم مادرا بیشتر نگران بچه هاشونن بخدا من دیگه کل خانوادرو کلافه کردم انقدر گفتم اینجام درد میکنه اینورم درد میکنه اصلا یه وضعی

2810