2777
2789
عنوان

تاحالا از این ویروس جدیده گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم سردرد و بدن درد. بی اعصابم گلوم میسوزه آب دهنمو نمیتونم قورت بدم

منم دوروز بابچها درگیرشیم البته با با حالت تهوع وسرگیجه حالمون اصلاخوب نیست

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

منم دخترم چهارسالم دو ماه میشه تقریبا آمپول کورتن انواع آنتی بیوتیک هرچیکه فکرشو کنین استفاده کرده التهاب لوز ه هاش نمیره بینیش کیپ کیپ گلو درد وحشتناک داره بچه ها توروخدا چیکار کنم امروز آنتی بیوتیک تموم شده ولی الان بچم بینیش هنوز کیپه و گلوش لوز ه هاش هنوز ورم داره نامه دادن برا بستری و عمل  هر سه تا لوزه همزمان میترسم به خدا 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
همون کرونای خودمون نیست؟!!!

چرا بابا همونه اسمش گذاشتن ویروس جدید🙁کل فامیلمون گرفتن هرکی یه علائم داشت ولی زود خوب شدن من دوماهه درگیرشم هنوز خوب نشدم بدترم میشم استرس الکی میگیرم

دقیقا دکتر رفتن حس میکنم فایده نداره منم دوبار رفتم دکتر هیچی به هیچی

اره باید دورش بگذره تامیتونی خودتو تقویت کن سوپ شلغم لیمو شیرین برا گلو درد هم عسل خوبه منکه هیچ اشتها نداشتم اما خب مجبوری یکی دوقاشقی میخوردم هرچند من اصن مزه هاروهم متوجه نمیشدم🤦🏻‍♀️

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
منم دوروز بابچها درگیرشیم البته با با حالت تهوع وسرگیجه حالمون اصلاخوب نیست

آن شاالله هر چه سریع تر خوب بشین آدم موقع مریضی عصبیو کلافه میشه. من فکر میکنم اصلا دیقه خوب نمیشم. طول میکشه خیلی بده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نترس عزیزم لوزه داره دخترتون میخوان لوزشو بردارن؟!

آره آلرژی داره باعث میشه همیشه مریض باشه الانم این آنفولانزا نمیدونم کروناس بیشتر گلوش رو درگیر کرده هیچی خوبش نمیکنه

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
اره باید دورش بگذره تامیتونی خودتو تقویت کن سوپ شلغم لیمو شیرین برا گلو درد هم عسل خوبه منکه هیچ اشت ...

باورت میشه من با این مریضی هشت کیلو کم کردم چون میترسیدم چیزی بخورم اسید معدم شدید میشد غذا تو معدم میموند معده دردشدید الانم که الانه باز اونجوری شدم ولی بهترم فقط قفسه سینه و قلبم درد میکنه با سرفه خشک دارم بینیم کیپ میشه

دیگه نمیدونم ویروس حدید بود یا نه من هفته دوم مهر گرفتم حالت سرما خوردگی بود دماغ کیپ شد با دستگاه بخور سرد به زور نفس میکشیدم بعدم کهیر زدم یه هفته ده روز درگیر کهیر بودم اه چه مریضی مذخرفی بود 

اون ابله مرغون گرفته پسر منم گرفته

نه عزیزم آبله مرغون نیس کلا چند تا دونه میزنه نهایتم دو روز بعد خشک میشه اصلا مثل آبله مرغون دونه های آبکیو بزرگ نیس

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
2810