2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو باید پسر خوب دهه هفتادی پیدا کنی،. پیدا هم میشه ها اینا همه مجرد موندن 🤣 هیچکس از دهه هفتاد زن ن ...

آره بابا هفتادیا هنوز زن نگرفتن شصتیام زنارو طلاق دادن 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
گزینه دو

‌خود ددست بکار شو یکی از دوستام همینجور مینالید برا ازدواجش گفتم وقتی تو اجتماع نمیری چهار نفر رو ببینی بیخیالی، وقتی تو همین گوشی جواب درست ب کسی نمیدی از کجا شوهر میاد؟ از آسمون نمیاد ک، اینو گفتم چند هفته بعد با پسره رل زد اینستا ۷ ماه بعد عروسی کردن، یکم شل کرد نیمه گم شدش پیدا شد

موقعیت درست درمونی نداشتم-خانواده و اطرافیان اذیت کنن بیتره تا با ی ادم نادرست بیذات زندگی کنی و ی بچه بیذاتم تحویل جامعه بدم-منکرشم نیستم تنهام نیاز دارم چ باید کرد.

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
‌خود ددست بکار شو یکی از دوستام همینجور مینالید برا ازدواجش گفتم وقتی تو اجتماع نمیری چهار نفر رو بب ...

فقط اونجا ک گفتی اینجاهم درست جواب نمیدی😂😂امروز ی پسره میخواست شماره بده قبول نکردممم اخه بگیر نیستن دوس میشی

پول ندارن

عوضش طلاق زیاد می‌بینیم

دقیقا تو خونواده ما از پارسال تا همین الان ۶ یا۷نفر جدا شدن شاید باورت نشد همشونم وضع مالی خوب و تحصیلات بالا 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اصلا شهر ما که اصلا ازدواج نیست اگرم هست همش فامیلیه پسر خاله دختر خاله و اینا

تازه عروسی هم باشه معلوم میشه  عروس دوماد یه سه چار سالی عقد بودن 

منی که میرم ۲۱ به شدت حس تنهایی دارم خدا به خیر کنه 

از الان جلو خانواده و اقوام خجالت میکشم

2810