2777
2789

منم ی تایمی حالم عمیقا بد بود شاید الانم بد باشه نمیدونم

ولی سعی میکنم با چیزای کوچیک شاد بشم

مثلا امروز با ابجی و داداش کوچکم رفتیم بیرون

خرید کردیم

زیر بارون چای خوردیم

را رفتیم

خوشحالم کرد

خوشحال ک تونستم واس چن ساعت حالشونو خوب کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ی تایمی حالم عمیقا بد بود شاید الانم بد باشه نمیدونمولی سعی میکنم با چیزای کوچیک شاد بشممثلا امر ...

این خیلی خوبه 

گاها فک میکنم اگه به چیزی که دوست دارم برسم اون وقت شاد میشم بعد اون چیزی منو خوشحال نمیکنه

این خیلی خوبه گاها فک میکنم اگه به چیزی که دوست دارم برسم اون وقت شاد میشم بعد اون چیزی منو خوشحال ن ...

فک میکنی 

وقتیم برسی نهایت ی روز ی هفته شادی

بدش دوباره ی هدف جدید پیدا میشه

شادی ی چیز درونی ربطی ب بيرون نداره ب نظرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○