2777
2789

و هیچکس نگفت زن باید زیادی بفهمد  زن باید زیادی کتاب بخواند  زن باید از سیاست حقوق سر در بیاورد زن مبدا ست ، زن مقصد ست زن زندگی ست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتن چون به ضررخودشونه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
2805

زن خودش باید بدونه چیکار کنه

زن هم میتونه قورمه سبزی بپزه هم کنارش کتابشو بخونه

کسی نمیتونه چیزی رو به کسی دیکته کنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

و مشکل از جایی ادامه یافت و فاجعه شد،که گفتند زن باید زیبا باشد و برای تعریف کردن از دختران گفتند چه دختر زیبایی و این گونه شد که زیبایی و اندام دغدغه دختران و زنان شد و به جای زیبا کردن فکر و پربار کردن آن،سرگرم پرکردن لب و گونه و کوچک کردن بینی و... افتادند...

ما یادمان رفت حقوقمان را بیاموزیم،ما یادمان رفت ارزشمندیم،ما خودمان،آگاهیمان و ارزشمان را فراموش کردیم...

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
منظورش اینه خودتون محدود به آشپزخونه نکنید

الان کمتر کسی محدود به آشپزخونست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

مگه حتما کسی باید بگه زن مگه خودش شعور نداره چیکار کنه..؟

این خودش یه نوع توهینه😂🤌🏻که کسی بخاد بهش چیزی بگه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

چطور؟

چون زن هرچی بیشتر بفهمه و سوادش بالاترباشه ارزش خودشو بهتر میفهمه میدونه که زندگی فقط خوردنو پختن و ...نیس همه چی رو محدود به شوهر نمیدونه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

عالی  محشر  محدود کردنمون

من باورم نمیشه ی دختر ۱۶ ۱۷ ساله  اومده محل کارم  یه بچه ۴ ساله داشت😔😏اون موقع برای اینکه پوشیشو زده بود بالا نمیدونید شوهرش چقد سرش غر زد اخر سرم چون پای شوهرش شکسته بود رفت  ویزیت دکتر  از کارت خوان حساب کنه بلد نبود  بد تر از این مبلغ هم نمیتونست بزنه

اخه چرا یه زن باید اینقدر   محدود بشه  که کار با ی دستگاه ساده بلد نباشه بعدم همین شوهر خانم که بخاطر پوشیشه دختره کشت  میره بهش خیانت میکنه با ی  هفت قلم ارایش تازه زن بیچاره جرلت  شکایت نداره چون ه درس خونده نه هنری بلده نه دستش تو جیب خودشع باید بخاطر بچه  یه لقمه نون حرف مردم بمونه  بسازه

هر چی میخام همون میشه😎

چون زن هرچی بیشتر بفهمه و سوادش بالاترباشه ارزش خودشو بهتر میفهمه میدونه که زندگی فقط خوردنو پختن و ...

درست 

ولی این مورد چرا باید به ضررش باشه! به سودشه که!

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
الان کمتر کسی محدود به آشپزخونست

والا من باکلی تحصیلات تفریحم شده ازآشپزخونه به دستشویی برم مابینش هم ماتحت بچه رو بشورم 

2810