2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

About time از D.O

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2805
اخ 💔

برای من خیلی خاطره انگیزه.اون موقع کسی که دوسش داشتم،سرباز بود و ازم دور بود.الان که همسرم هستن و سالها میگذره ولی هروقت این آهنگو گوش میدم،بی اختیار گریم میگیره.آخه ما به سختی ازدواج کردیم.

خیال خوشاز علیرضا قربانی

نشسته بودم تو نمازخونه بیمارستان. عمل مامانم طول کشیده بود. همش فکر و خیال. این هم بود دیگه بدتر. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

پدر یعنی شونه مردونه پدر یعنی ...از ارون افشار

من گذاشتم بابام زد زیر گریه برا دومین بار گریه اشو دیدم دیگ از این آهنگ متنفرم😔

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
نداره خبر کس ولا ز دل مونشنه صدام کس موهرچی کونوم بنگموجاهل بیدم خدا ی زمون

لری؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
من گذاشتم بابام زد زیر گریه برا دومین بار گریه اشو دیدم دیگ از این آهنگ متنفرم😔

من بابا ندارم گلم😓

به یاد بابام گوش میدم و براش اشک میریزم

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
2810