2777
2789
عنوان

خعلییی دلم شکسته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست
بیین من دارم مثلثات میخونم خیلی خیلی سخته بود برام فرمولا زیادن ولی الان یاد گرفتم دیگ اینقدر حس خوب ...

آره دقیقا میخوام تلاش کنم برم تجربی حتی اگه بمیرم میخوام برم یه روزی تو چشای مامانم نگاه کنم بگم یادته بچه های مردمو میکوبیدی تو سرم 

خودم خیلی تجربی دوست دارم ولی استعداد ریاضی ندارم

استعداد خیلی مهم تر از علاقه ست.‌مثلا من علاقه دارم پزشک شم وای واقعا استعداد هیچکدوم درساشو ندارم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دقیقا میخوام تلاش کنم برم تجربی حتی اگه بمیرم میخوام برم یه روزی تو چشای مامانم نگاه کنم بگم یاد ...

این کوبیدن بچه های مردم ادامه دارها

بچه های مردم دانشگاه میرن سرکار میرن شوهر میکنن

به خاطر خودت بخون

2805

خدااامیدونه کی میخوان دست از مقایسه کردن و افکار پوچ و قدیمی شون بردارن

اسی بیخیال باش تنها راهش همینه

نمونش بابای من...البته اصلا راجب حرفایی که میزنه فکر نمیکنه ها ولی همیشه با مقایسه های مزخرفش دلمو میشکنه هنوز کنکور ندادم بهم میگه فلانی اینجور شده ولی تو هیچ گوهی نمیشی

عاشق گربه ها🥺🍓❤

اسی من پشت کنکوری ام

به حرف بقیه اومدم تجربی و امروز کسی ام که فشار مغزش با کوچیک ترین استرس سر به فلک میکشه فکر میکنی چرا؟

نه چیزی شدم که خودم میخواستم نه چیزی شدم که بقیه میخواستن 

هیچی و هیچکس از خودت مهم تر نیست 

لطفا حرف بقیه رو پشت گوش بنداز و فقط با منطق خودت تصمیم بگیر

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
هر چی علاقه داری همونو دنبال کن به حرف بقیه اهمیت نده پشیمون میشی

دوست من این اشتباهو کرد میخواست بره اشپزی بخونه خیلی علاقه داشت

ولی به جاش رفت ریاضی کلا سه سالو افتاد همه درسارو گرفتار شده بود بیچاره

Bored:/
2810