2777
2789

اگه در جریان باشین من از وقتی نامزد کردم همه کاربرا رو ساییدم از بس تاپیک زدم چطور از نامزدم پول بگیرم 

اومدم این خبر خوش بدم که دیگه قرار نیست تاپیک تکراری پول ببینین میریم رو موضوع بعدی به نفعتونه همکاری کنین زودتر نتیجه بگیرم وگرنه خودتون اذیت میشین😂🤦

از مادر شوهرم خوشم نمیاد چجوری تظاهر کنم دوسش دارم ؟

هر وقت میبینمش خسته میشم و خوابم میگیره 😂چون حوصلشو ندارم 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
والا یجوری نوشتی تبریک فکر کردم یارانه هارو ریختن

😂😂😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

بعد میریزین سرم مگه همه باید درس بخونن شاغل شن

خوبه همسرت کمکت کنه ولی دستت تو جیب خودت باشه خیلی بهتره اونم وظیفشه بهت پول بده 

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
والا یجوری نوشتی تبریک فکر کردم یارانه هارو ریختن

الان مهم ترین موضوع یارانه اس🥲

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خوبه دیدیش معذرت خواهی کن و بگیر بخواب 

قرص خواب هم نیاز نداری 

آرام بخش خوبیه ک 😂

همین که حرص نمی‌خوری و عصبی نمیشی و .. جای شکرش باقیه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
2810