2777
2789

سلام دوستان ما چندین ساله اصلا خونه پدربزرگم نمیریم(بابای مامانم) اونام نمیان فقط مامانم تنها میره سر میزنه بعد هرسری ک مامانم میره کلیی چیزمیز میبره،مثلا از ابلیمو گرفته تا کره محلی ک میخریم مغزیجات برا مادرش ،انگار اونام توخونخ ما سهم دارن پسته میخریم سهمشون جداست یا خیلی چیزا دیگه من ب شخصه راضی نیستم واقعا میبینم مثلا ارده خریدیم نیست ی شیشش میفهمم برده برا اونا بابامم مطمئنا راضی نیس ولی یواشکی میبره شما باشین زورتون نمیاد؟بهشم چندبار گفتم میگه بتوچه دوست دارم ببرم یواشکی برمیداره میبره خب مایی گ حتی خونشونم نمیریم چ دلیلی داره انقدر براشون ببره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بنظرم ب مامان بابات مربوط میشه ن شما

بعدم رفت و آمد شما ب رابطه ی مادرت و خانواده اش هیچ ربطی نداره

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

ثواب داره عزیزم کاریت نباشه مادرت از سهم خودش میده

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اگر از پول خود مادرتونه که حق دارن

اما اگر از پول خودشون نیست و پدرتون راضی نیستند اصلا حرامه..  مگر اینکه از سهم خودشون باشه

البته کارشون بد نیست و حتی خوبه اگر پدرتون راضی باشه

اگر پدرتون راضی نیست واقعا مشکل داره مگه پدر بزرگ و مادربزرگتون توان مالی کمی دارن؟ نیاز به کمک دارن ...

والا ن بخدا خونه دارن از خودشون بابابزرگمم حقوق داره ما حتی مستاجرم هستیم

2810