2777
2789

من بخاطر شغلم این جور کلینیک ها باید برم ، دو روز پیش رفته بودم یک مرکز ترک اعتیاد و دکترشم معروفه ، 

تا درب کلینیک رو باز کردم تا بشینم رو صندلی تو اتاق روبه روم که اتاق جداست از اتاق دکتر در رو بسته بودن و یک زن رو نمیدونم چیکارش میکردن انقدرررر جیغ میزد انقدر وحشتناک جیغ میزد بقدری حالم خراب شد فشارم افتاد که لرز کردم 😭 هنوزم تو فکرم یعنی چیکارش میکردن ؟؟؟

بخدا عین جیغ های روز قیامت بود انگار 

اوناییکه اطلاع دارن توروخدا بیایید بگید اونجا چیکار میکنن مگه ؟ 

من که اومدم بیرون نتونستم بمونم 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ما عمومو میفرستادیم کمپ میگفت می زدنش همیشه نقشه داشت انتقام بگیره ازشون 🤣

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
2810