2777
2789
دقیقاحداقل ی سوغاتی از شهر خودشون میاوردنیا تهش یه چیزی یادگاری میخریدن واسه اسیهرشبی هتل قیمتش چنده ...

نمیدونم 

ولی اگر عقدن و میخوان باهم راحت و دوتایی باشن باید یا یک اتاق بگیرن یا هتل بگیرن توی خونه مردم ادم راحت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمونوحبیب خداست هرچقدر هم پررو باشه این رفتارای پیشنهادیتون شخصیت اسی رو زیر سوال میبره

والا خود ائمه فرمودند مهمون تا 3 روز مهمونه (یعنی میزبان آداب مهمان نگه داره) اونم تو شرایط اقتصادی الان و خونه های قوطی کبریتی یک شبش هم زیاده

2805
شوهرش دوست چند ساله ی شوهر استارتره

اهاااا گفتم چ شوهرش داره مدارا میکنه نگو رفیق خودشه

اگه رفیق اسی بود همون روز اول بیرون میکرد

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
والا خود ائمه فرمودند مهمون تا 3 روز مهمونه (یعنی میزبان آداب مهمان نگه داره) اونم تو شرایط اقتصادی ...

نه راه حلای پیشنهادیتون هیجانیه عزیزم 

در منطقی ترین حالت به نظرم اسی باید با ابرو داری این سفرشونو به پایان برسونه  و بعدش دیگه رو نده ک بخوان بیان و شب بمونن بهانه بیاره 

سخت گرفتم بنظرت واقعا

میدونی حق داریا 

ولی به نظرم میتونستی یکم باهاشون راه بیای اعصاب خودت و اونارو خورد نکنی 

مثلا توی تاپیک قبلی ی قسمت نوشته بودی 

باید زنانه مردانه میشد نکه یگی بغل شوهرش بخوابه یک معذب باشه 

حرفت منطقیه ها ولی شما ک میدونی  عقدن و هر شب پیش هم نیستن حالا ی شبو راه میومدی میدونی دارم چی میگم  

بالا شما خونه داری هر موقع اراده کنی بغل شوهرت میخوابی و اینا اونا معذوریت دارن

2810