2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اونم هی میگ صبر کن منم داد زدم مگ من حضرت زینبم مگ من کلفتم اونم میگ تقصیر تو عه خوب پذیرایی کردی می ...

بهش کم گفتی، باید میگفتی من دیگه نمیتونم مهمون شب خواب بپذیرم، نه بدنم میکشه نه خونم جای مهمون داره

مهمونوحبیب خداست هرچقدر هم پررو باشه این رفتارای پیشنهادیتون شخصیت اسی رو زیر سوال میبره

عزیزم هر مهمانی آدابی هم داره

نمیشه فقط همه چیز یه طرفه باشه

توی این گرونی ها

اسی مستاجر

شوهرشم کارمند

حداقل باید ی مرغی گوشتی یا نونی میگرفت دستش میومد خونه اسی بعد از یک هفته

بقیه اداهاشم ک بماند....

مهمونوحبیب خداست هرچقدر هم پررو باشه این رفتارای پیشنهادیتون شخصیت اسی رو زیر سوال میبره

میزبان دیگه داره اذیت میشه حال روز استارتر نگاه کن احترام باید دوطرفه باشه نه که به یه طرف خوش بگذره فقط طرف مقابلم زیر قرض فشار له بشه

ولی شمام یکم شلوغش کردیا حس میکنم 

باابا خب عقدن میذاشتی پیش هم باشن چی میشه بالاخره شمام خودت ی زمانی عقد بودی 

شاید با شما احساس راحتی دارن  

درسته ک حالا کارشون درست نیست و اگر میخوان کاری کنن باید برن هتل 

ولی حالا ک خونه شما احساس راحتی کردن سخت نمیگرفتی

باش خونمو میدم دستشون بیاین قشنگ رو اوپن کارشونو کنن خیر نییبنن

ببین عزیزم یا شما باید صبوری کنید تا مهمان هات برن ..بلاخره یه هفته زحمت کشیدی براشون ..حرفی نزنی ..

یا باید رفتاری کنی برن و دیگه رابطه تموم شه

یا باید جون و مغز خودت برداری و فرار کنی...

من خودم یبار این کارو برای آشناهام انجام دادم ..شوهرم دیگه مجبور شد هدایت شون کنه به بیرون

عزیزم هر مهمانی آدابی هم دارهنمیشه فقط همه چیز یه طرفه باشهتوی این گرونی هااسی مستاجرشوهرشم کارمندحد ...

اره  اونو ک باید میگرفت 

ما خونه خالم تهرانه هر سری میریم خونش ببین سفره رنگین پهن میکنه ولی ما ام دست خالی نمیریم 

یا مثلا دقت کردم بابام همیشه زنگ میزنه خالم میگه چی لازم داری خالمم نمیگه هیچی ولی مثلا بازم اینقدر اصرار میکنه تا بگه

اره اونو ک باید میگرفت ما خونه خالم تهرانه هر سری میریم خونش ببین سفره رنگین پهن میکنه ولی ما ام دس ...

دقیقا

حداقل ی سوغاتی از شهر خودشون میاوردن

یا تهش یه چیزی یادگاری میخریدن واسه اسی

هرشبی هتل قیمتش چنده؟

بنظرم باید دوتا شام دعوتشون میکردن اصلا بیرون

ادم نباید از خوبی کسی سواستفاده کنهههههه

2810