اونکه رفت.ازدواجم کرد.یادشم کمرنگ شد.ولی اون حسه ولم نمیکنه.یه جورایی هنوز درگیره همون لحظیم که توی چشمام نگاه کرد، گفت عاشقتم.انگاری هنوز باورم نشده که دروغ بهم گفت.یا در خوشبینانه تریم حالت زد زیر حرفش و احساسش.من هنوز درگیر همون لحظم
بله صدردصدمی تونم درک کنم ولی شایدشمامردین ومحکم راحت ترکناربیایین ولی ماخانم ها احساسی وشکننده
من مرد م و سخت🙄🙄🙄من خیلی احساسیم خیلی بخدا..دختره میومد ی هفته حرف میزد ک دوست دارم میرفت تا ۴ماه بخدا من تو این مدت با هر پیامی هرزنگی گوشیمو سریع نگاه کردم شبا بیدار شدم نصف شب ک شاید خاب بودم اس داده ولی هیچچچچ🤷♂️۳بار گریه کردم از دلتنگی ۳بار اونم پسری ک شما میگین سخته و محکم قلب زنو مرد نداره وقتی دلتنگ باشه سنگم اب میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بگم یه بار رفت ازدواج کرد بعد یه ماه طلاق گرفت اومد سراغم و قبولش کردم نمیگی خیلی خری؟
ببخشید ولی خری بد جوری هم خری، چون از این افکار خری منم داشتم ولی دیگه بسه خریت واقعا بسه، من انسانم و حق من یک انسان دست دو نیست، رفته خوب گور پدرش که رفته..