2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3478 بازدید | 285 پست
ولی وقتی برام همچین اتفاقی افتاد نتونستم آرزوی خوشبختی براش بکنم خودموسخت جمع کردم شبانه روزگریه کرد ...

پس میتونی منم درک کنید دیگه ک چ حالی داشتم من قلب خودمو با نفرت از یکی ک لیاقت نداشت پر نمیکنممم

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش مهم اینه از این بعد اینجوری نباشی خدا بت لطف کرد ک کات شدین

ن دیگه اصلا طرف کسی نمیرررم بررم ک چی بشه بعد یماه دوباره وابستگی و شکست مگه چقدرتحمل دارممم🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

بعد یکسال حالم بهتر شده.اویلش ن۱ف شبا با درد قلبم از خواب پا میشدم.تو پذیرایی راه میرفتم و با خودم م ...

داشتم بهش فکر میکردم که مگه من چی کم داشتم دوسم نداشت و دلم براش تنگ شده بود که یهو تاپیک شما اومد برام و دقیقا هم اسم اونم هستین:)

2805
ن دیگه اصلا طرف کسی نمیرررم بررم ک چی بشه بعد یماه دوباره وابستگی و شکست مگه چقدرتحمل دارممم🤷‍♂️🤷‍ ...

همه ک مث هم نیستن 

من خودم امید دارم ک بالاخره ی روز با ی آدم آشنا میشم

سرررررررر جدتون لایک نکنید
پس میتونی منم درک کنید دیگه ک چ حالی داشتم من قلب خودمو با نفرت از یکی ک لیاقت نداشت پر نمیکنممم

بله صدردصدمی تونم درک کنم ولی شایدشمامردین ومحکم راحت ترکناربیایین ولی ماخانم ها احساسی وشکننده 

پس فدای سرت که رفت. چهارسال دیگه طلاق میگیره خودش در به در دنبالت میگرده. ولش کن بندازش دور بابا

اگه بگم یه بار رفت ازدواج کرد بعد یه ماه طلاق گرفت اومد سراغم و قبولش کردم نمیگی خیلی خری؟

هیچ

2810