2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰سالگی

متاسفانه این رفتار توی آقایون که زود ازدواج و درگیر مسئولیت و بچه شدن عادیه 

خودت از یه مشاور کمک بگیر احتمالا شوهرت نمیخواد شما نقش همسر واسش داشته باشی میخواد مثل دوست دختر واسش باشی، ببین میشه تفریح بدون بچه برین 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

فقط اومدم برات آرزوی خوشی و خوشبختی کنم چون خودمم دوتا دختر دارم میفهمم مادر چه آرزوها داره واسه دختراش!

امیدوارم یجوری که خودشم نفهمه سرعقل بیادو تاپیک خوشیتو بزنی💕🙏

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

دوتا راه داری عزیزم

تا ۱۸سالگی دخترات تحمل کنی به سن قانونی برسن طلاق بگیری دخترات خودشون بیان پیشت.یا وقدی میره کثافت کاری امارشو بگیری بپا بذاری تو اون لحظه زنگ بزنی شکایت کنی حتی اگه مشربوم بخوره  پلیس بگیرش زندان میوفته

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
آقایون درخواست دوستی ندیدین ب جاش بیایین بگین با همچین مردی چیکار کنم بلخره شما همجنس های خودتون بهت ...

تو این شرایط این نامرد کی بوده ک درخاست داده شات بگیر بفرس اینجا بشناسیم اینارو

والا بنظرم بهترین انتقامی ک میتونی ازش بگیری بی محلی ،جوری رفتار کن انگار برات مهم نیست ..مادر شدن سخته درکتون میکنم 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...