2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 255 پست

فقط خدا نجاتت بده💔🥺

چی بگم همسر سابقم خیلی دختر باز ،خسیس ،بددهن ، دهن بین ،بود دست بزنم داشت ولی‌ نمیدونم چرا هیچوقت آرزوی مرگشو نکردم 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره من خیلی از ایندم بديش اینه دوستش دارم 😭 و آدمی هست بی توجهه مردی بی توجهه هست به زندگی بده؟ می ...

عزیزم به نظر من شما تمرکز و انرژیتون رو بزارید رو چیزی که میتونید تغییرش بدین ! مثلا شما میتونید خودتونو شاغل کنید میتونید با ادمای بیشتزی به واسطه شغلتون اشنا بشید 

وقتی طرف معیار های شما رو نداره و از همین الان انقدر اذیت هستین بهتره کمی منطقی تر فکر کنید ، و یا از یه مشاور کمک بگیرید 

ولی به نظر من تلاش کنید برای زندگی خودتون ، خودتونو بکشید بالا 

عزیزمم انشالله خدا کمکتون کنه شوهر منم ۳۲سالشه ولی فکر میکنه مجرد هروقت دلش بخواد میاد میره شوهر ه ...

شوهرت 18 سالگی پدر شد؟؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چون جرعت داشتی جدا بشی من ندارم چون مادر دوتا دخترم

منم دوتا بچه داشتم دخترم پنج سالش بود فوت کرد سر فوت بچم یه بلایی سرم آوردن که مهریه و جهیزیه و حق دیدن بچمو بخشیدم جدا شدم

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏