2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 254 پست
اصلا تو دنیا مسی نیست در سختی نباشه خاصیت دنیا اینه هر کس به طریقی رنج میکشه آیه قرآن هست سوره بلد ل ...

اره سختی هست ولی بعضی ها ی کاری میکنن سخت تر بشه اونم شریک زندگی آدم باشه دل آدم خون میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اینا هست دست بزن الان نداره داشت

زنگ بزنن بگن خورده زمین سکته میکنم

خدااون روزو نیاره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آقایون درخواست دوستی ندیدین ب جاش بیایین بگین با همچین مردی چیکار کنم بلخره شما همجنس های خودتون بهت ...

ببین میخوای اذیتش کنی یا میخوای موم بشه تو دستت اینو بگو تا بهت بگم چیکار کنی در ضمن من مردم ؟

دوست پسرته ؟ چند سالشه شغلش چیه

شوهرمه دوتا بچه داریم

۳۲

قبلا نمایشگاهی الان پولشو بردن کلی بدهکار شد جمع کردیم فعلا شغل خاصی نداره 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

😢

من باشم نمیتونم بگم ناراحت میشم ولی خوشحال هم نمیشم معمولی همینطوری فقط حتما حتما بعدش میرم مهریه مو میزارم اجرا همین سره مزارشم نمیرم 

بخاطر کارایی که باهام کرد باهاش قهر میکنم تا آخر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پیرم کرده نمیدونم چرا خدا نیست💔

انتخاب اشتباه تو داشتی ، خدا کاری از دستش بر نمیاد 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
اره سختی هست ولی بعضی ها ی کاری میکنن سخت تر بشه اونم شریک زندگی آدم باشه دل آدم خون میشه

آره من خیلی از ایندم  بديش اینه دوستش دارم 😭 

و آدمی هست بی توجهه 

مردی بی توجهه هست به زندگی بده؟ میترسم اینجا مشاوره ام 

@_delily_khanoom    

یه مدت نگو نرو نگو زود بیا نگو بیا پیش ما نگو ما تنهاییم  بچسب به خودت و بچه هات و سرگرمیاتون

ببین چه جوری بو می کشه میاد ببینه چه خبر شده

البته قبلش یه بار مفصل باهاش حرف بزن و ازش بخواه خودشو تغییر بده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
شوهرمه دوتا بچه داریم۳۲قبلا نمایشگاهی الان پولشو بردن کلی بدهکار شد جمع کردیم فعلا شغل خاصی نداره

عزیزمم انشالله خدا کمکتون کنه  شوهر منم ۳۲سالشه ولی فکر میکنه مجرد هروقت دلش بخواد میاد میره  شوهر هیج کس تو فامیل اینجوری نیست همیشه هم عصبی روانی هست پا رو دمش بزارم میگه بخاطر بچه ها تحملت میکنم  خونه نمیام چون ازت فرار میکنم  خیلی وقته ازش تنفر دارم ولی وای بحالم که بچه دارم