2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری به داداشم کمک کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
انشالله که بزودی شفای عاجل نصیبش بشع.سرطان چی داره عزیزم.الان ک خیلیا زودی خوب میشن

سرطان روده دکترش گفته پیشرفت کرده ولی خودش نمی دونه پبشرفت کرده بهش نگفتیم تا روحیش ضعیف نشه امیدمون به خداست شفا پیدا کنه بیماری از ی طرف بی پولی از ی طرف خودم هم تا جایی که بتونم هزینه درمانش جور می کنم ولی بار هم سخته تو این اوضاع اقتصادی 

سرطان روده دکترش گفته پیشرفت کرده ولی خودش نمی دونه پبشرفت کرده بهش نگفتیم تا روحیش ضعیف نشه امیدمون ...

انشالله بحق فاطمه الزهرا شفاپیدا کنه عزیزم.خدا بزرگه .اره واقعا حق داری.خیلیا سرطان داشتن ک الان چن سالع دارن زندگی میکنن.ببخش عزیزم علایمشون چی بود.

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله بحق فاطمه الزهرا شفاپیدا کنه عزیزم.خدا بزرگه .اره واقعا حق داری.خیلیا سرطان داشتن ک الان چن ...

یک ماه بود شکمش خوب کار نمی کرد دچار یبوست شدید شده بود دچار انسداد روده شده بود تا اینکه کارش به بیمارستان کشید عملش کردن گفتن توده بدخیم داسته باعث انسداد روده شده

یک ماه بود شکمش خوب کار نمی کرد دچار یبوست شدید شده بود دچار انسداد روده شده بود تا اینکه کارش به بی ...

بنده خدا چه یدفه.خدا بزرگه .بهش روحیه بدین.انشالله شفا پیدا میکنه

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
خدا از دل مهربونت بشنوه انشالله داداش سما هم هر چه زودتر مشکلاتش حل بشه

ممنونم عزیزم.خدا بزرگه .